Heel goede ervaring opgedaan bij ASN Autoschade De IJssel.
Positieve punten die ik hierbij graag wil benoemen:
- Goede intake en verstrekking van informatie vooraf;
-...
Heel goede ervaring opgedaan bij ASN Autoschade De IJssel.
Positieve punten die ik hierbij graag wil benoemen:
- Goede intake en verstrekking van informatie vooraf;
- Klantvriendelijke ontvangst;
- Uitstekend reparatieresultaat;
- Verbazingwekkende goede prijsstelling.

De kwaliteit van het werk is goed.
Het contact aan de balie ook goed.
Over de financiele afwikkeling ben ik niet tevreden van daar toch de magere 6
Uitendelijk blijft een naar...
De kwaliteit van het werk is goed.
Het contact aan de balie ook goed.
Over de financiele afwikkeling ben ik niet tevreden van daar toch de magere 6
Uitendelijk blijft een naar gevoel over.

Reactie ASN Autoschade De IJssel:

Als reactie op de financiele afwikkeling het volgende;
Als reactie op de financiele afwikkeling het volgende;
U had een schade die u zelf moest betalen (niet verzekerd) , hiervoor heb ik een zeer scherpe offerte gedaan met een gebruikt voorscherm om de kosten laag te houden (verschil €193,60 ) . Hierna heeft u mij akkoord gegeven en hebben wij het onderdeel besteld. Ik heb u de schriftelijke offerte meegegeven.
Wij hebben u , in plaats van een wachttijd van 2 maanden , tussendoor geholpen en de Renault binnen 1 dag afgeleverd.
Bij aflevering van uw Renault gaf u aan dat u het bedrag van de offerte te hoog vond. Wij zijn niet afgeweken van de afspraken , nog van het besproken en tevens goedgekeurde bedrag . Het bevreemd ons dan ook dat de financiele afwikkeling een naar gevoel geeft ?
Wij begrijpen maar al te goed dat een schade door eigen schuld erg vervelend is en doen er dan ook alles aan om met de klant mee te denken . Wij hebben in dit dossier alles gedaan u een tevreden gevoel te geven .

Heel positief. Auto was sneller klaar dan verwacht. Perfect, ook receptie voor de prettige ontvangst.

Snel en vakkundig. Auto ook weer gewassen terug.

Linda van Soest

Mijn auto is netjes gerepareerd en een goede service bij aankomst en goede nette afhandeling.

Telefonisch keurig behandeld
Auto vakkundig gemaakt
Omdat ik als 93 jarige graag met een schakel Mazda 2 rijdt
is die ook gereserveerd voor mij

Peters

Makkelijk om een afspraak te maken en erg vriendelijk. En op erg kort termijn een afspraak! Schade is perfect herstelt. Kortom fijne mensen fijn bedrijf super!!! Dank jullie wel erg tevreden. Een... Makkelijk om een afspraak te maken en erg vriendelijk. En op erg kort termijn een afspraak! Schade is perfect herstelt. Kortom fijne mensen fijn bedrijf super!!! Dank jullie wel erg tevreden. Een dikke 10 !!!

Rosa van Leeuwen

Top bedrijf! Altijd vriendelijk en geweldige service!

Jos Winkel

Top service !!
Al bij de eerste contacten gerustgesteld,
goede status update en ondersteuning gekregen gedurende het herstelproces.
Bij het ophalen van de auto is mijn conclusie dat...
Top service !!
Al bij de eerste contacten gerustgesteld,
goede status update en ondersteuning gekregen gedurende het herstelproces.
Bij het ophalen van de auto is mijn conclusie dat er op een professionele wijze is gewerkt waardoor er geen verschil is te zien ten opzichte van de situatie, voor de schade.
Ben ontzettend blij met het resultaat en heb daar een taart voor cadeau gegeven.

Remco

Makkelijk een afspraak, duidelijke communicatie en vakmanschap! Nieuw en kosteloos vervangend vervoer. Kortom hee” tevreden.