Jaap abt
- Product of service:
- Auto
Schade is opgelost. De service is waardeloos
Administratief en keurig volgens afspraak geregeld en de schade verholpen
Perfect behandeld, heel erg vriendelijk personeel, schade is perfect gedaan. Kan het iedereen aanraden om hier heen te gaan.
Top, alles keurig voor ons geregeld
Mijn auto is perfect hersteld door dit schadeherstelbedrijf! Het vriendelijke en deskundige personeel zorgde voor een snelle en professionele reparatie. De schade is volledig verdwenen – het resultaat is echt top. Ik ben zeer tevreden met de service en het vakmanschap. Absoluut een aanrader!
De service was helemaal goed
Goede , nette service
Prima geholpen,en de schade mooi hersteld
Zeer klantvriendelijk en denkt goed mee.
Resultaat prima.
Zeer vriendelijk ontvangen. Afspraak maken gemakkelijk alleen door de drukte duurde dat wel lang. Schade is heel goed gerepareerd. Prognose was 3 dagen maar aan het einde van dag 2 kon ik mijn auto al weer ophalen.
goede voorlichting wat er gedaan moet worden
Heldere communicatie, lange wachttijd ( maar dat schijnt overal zo te zijn) en prima en adequaat geholpen, goed en mooi resultaat!
Plezierige en deskundige ontvangst door Marlies. Geeft goede inschatting van de kosten en is immer oplossend bezig.
ASN Autoschade De Langen Heerhugowaard verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
ASN Autoschade De Langen Heerhugowaard heeft de volgende resultaten bereikt:
Top, alles keurig voor ons geregeld
De service was helemaal goed
Goede , nette service
Prima geholpen,en de schade mooi hersteld
Zeer klantvriendelijk en denkt goed mee.
Resultaat prima.
goede voorlichting wat er gedaan moet worden