Zeer klantvriendelijk en denkt goed mee.

Resultaat prima.

01 Evaluatie schadeherstel

Zeer vriendelijk ontvangen. Afspraak maken gemakkelijk alleen door de drukte duurde dat wel lang. Schade is heel goed gerepareerd. Prognose was 3 dagen maar aan het einde van dag 2 kon ik mijn auto al weer ophalen.

goede voorlichting wat er gedaan moet worden

01 Evaluatie schadeherstel

Heldere communicatie, lange wachttijd ( maar dat schijnt overal zo te zijn) en prima en adequaat geholpen, goed en mooi resultaat!

01 Evaluatie schadeherstel

Plezierige en deskundige ontvangst door Marlies. Geeft goede inschatting van de kosten en is immer oplossend bezig.

01 Evaluatie schadeherstel

Ik kan in een woord zeggen hoe de dienstverlening is geweest. Heelgoed( sorry 2 woorden)

01 Evaluatie schadeherstel

Ik heb een prima ervaring met ASN Autoschade de langen. Prima en aardig en deskundig personeel. Komt de gemaakte afspraken prima na. Zeker een bedrijf om aan te bevelen.

01 Evaluatie schadeherstel

De keren dat ik met dit schadeherstelbedrijf te maken heb gehad ben ik altijd zeer tevreden geweest, de mensen zijn zeer behulpzaam en vriendelijk. De laatste keer had ik schade, veroorzaakt door iemand anders waarvan de naam bekend is. Alleen deed zijn verzekering moeilijk, ondanks dat de Langen hier niets mee van doen had hebben ze toch voor mij de problemen met de verzekeraar opgelost en wel op een zeer overtuigende en doeltreffende manier. Fijn bedrijf.

Zeer Goed

01 Evaluatie schadeherstel

Prima bedrijf, goed contact snelle duidelijke offerte, zeer fraai herstel van de schade.

01 Evaluatie schadeherstel

Klantvriendelijk en alles is goed verlopen. Service is goed eigenlijk niets op aan te merken.

01 Evaluatie schadeherstel

Snel geholpen, goed gemaakt. Helaas geen vervangend vervoer.

schade goed weg gewerkt

01 Evaluatie schadeherstel

Ik heb de dienstverlening als prettig ervaren. Goed en snel bereikbaar, zakelijk duidelijk en correct. Meedenken in mogelijkheden en alles ziet er weer keurig uit!

01 Evaluatie schadeherstel

ASN Autoschade De Langen Heerhugowaard verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

ASN Autoschade De Langen Heerhugowaard heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 9.1/10
  • checkEerste review geschreven op 28 mei 2018

ASN Autoschade De Langen Heerhugowaard

ASN Autoschade is een franchiseformule in autoschadeherstel die al meer dan 20 jaar actief is in de Nederlandse markt. Met ruim 80 aangesloten locaties beschikt ASN Autoschade over een landelijk dekkend netwerk. Deze vestigingen zijn eigendom van zelfstandige franchisenemers. De vestigingen van ASN Autoschade staan voor kwalitatief hoogstaand en veilig herstel van autoschade. De ASN keten is ISO-gecertificeerd en innovatief in proces en techniek. ASN Autoschade is een gewaardeerd partner voor verzekeraars, volmachten, leasemaatschappijen, fleetowners, tussenpersonen en dealerorganisaties.

Nijverheidsstraat 12a

1704RA Heerhugowaard

Zeer klantvriendelijk en denkt goed mee.

Resultaat prima.

goede voorlichting wat er gedaan moet worden

Zeer Goed

01 Evaluatie schadeherstel

Snel geholpen, goed gemaakt. Helaas geen vervangend vervoer.

schade goed weg gewerkt

ASN Autoschade De Langen Heerhugowaard heeft de volgende resultaten bereikt: