Het is erg prettig werken met ASN Den Bosch. Afspraken worden netjes en tijdig nagekomen, herstel en reparatiewerkzaamheden worden top uitgevoerd. Voor Fleet Control NL is dit de perfecte partner!

01 Evaluatie schadeherstel

Ik werd zeer vriendelijk ontvangen, zowel bij de intake als op de reparatiedag zelf. Zonder dat ik er om gevraagd had, stond er een leen auto van ASN klaar. De auto werd netjes afgeleverd, want niet alleen de schade was gerepareerd, maar de auto was van binnen en buiten ook schoongemaakt.

01 Evaluatie schadeherstel

Heldere communicatie, alles conform afspraak. Prettig dat de administratie automatisch met de verzekering werd afgehandeld. Fijne leenfiets om terug naar huis te kunnen en de auto werd prachtig gepoetst weer opgeleverd. De schade is ook perfect hersteld, niets meer van te zien.

01 Evaluatie schadeherstel

Vriendelijke eigenaar. Duidelijke communicatie en herstel ziet er goed uit!

01 Evaluatie schadeherstel

je wordt snel en professioneel geholpen door vriendelijke mensen.

01 Evaluatie schadeherstel

Ik ben tevreden over de ervaringen met ASN autoschade. Nu was er maar een kleine schade en deze is goed opgelost. Een prima auto stond voor me klaar tijdens de reparatie.

SterSterSterSterLege ster

klantvriendelijke medewerkers, afspraak maken was makkelijk en schade is goed gerepareerd.

01 Evaluatie schadeherstel

Het contact verliep soepel en snel. De auto is netjes hersteld. Alleen de wachttijd is aan de lange kant.

01 Evaluatie schadeherstel

Vriendelijke behandeling en keurig vakwerk geleverd.

01 Evaluatie schadeherstel

Binnen een dag na de schademelding bij de verzekeraar werden we gebeld door ASN om een afspraak te maken voor de schouw. Daarna snel groen licht om de schade te laten herstellen. De communicatie was hierbij duidelijk en snel. Binnen 2 weken was de auto hersteld . Deze stond netjes hersteld, schoon en gewassen weer klaar.

prima verzorgd, wel heel lange tijd voordat schade gerepareerd kon worden

01 Evaluatie schadeherstel

Heel vriendelijk, meedenkend, geen overdreven papierwinkel. Eigenlijk alles waar je op hoopt als je in zo'n situatie terechtkomt.

01 Evaluatie schadeherstel

Dit is een klantvriendelijk bedrijf met goede service en afspraken die worden nagekomen, Ik zou ASN Den Bosch zeker aanbevelen bij andere mensen.

01 Evaluatie schadeherstel

ASN is zeer accuraat, zorgvuldig, heel netjes en vriendelijk. We zijn dus uitermate tevreden.

Opvallend vriendelijke medewerkers

01 Evaluatie schadeherstel

ASN Autoschade Den Bosch verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

ASN Autoschade Den Bosch heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 9/10
  • checkEerste review geschreven op 29 mei 2018

ASN Autoschade Den Bosch

ASN Autoschade is een franchiseformule in autoschadeherstel die al meer dan 20 jaar actief is in de Nederlandse markt. Met ruim 80 aangesloten locaties beschikt ASN Autoschade over een landelijk dekkend netwerk. Deze vestigingen zijn eigendom van zelfstandige franchisenemers. De vestigingen van ASN Autoschade staan voor kwalitatief hoogstaand en veilig herstel van autoschade. De ASN keten is ISO-gecertificeerd en innovatief in proces en techniek. ASN Autoschade is een gewaardeerd partner voor verzekeraars, volmachten, leasemaatschappijen, fleetowners, tussenpersonen en dealerorganisaties.

Balkweg 6b

5232BV 's-Hertogenbosch

01 Evaluatie schadeherstel

Vriendelijke eigenaar. Duidelijke communicatie en herstel ziet er goed uit!

01 Evaluatie schadeherstel

je wordt snel en professioneel geholpen door vriendelijke mensen.

01 Evaluatie schadeherstel

Vriendelijke behandeling en keurig vakwerk geleverd.

prima verzorgd, wel heel lange tijd voordat schade gerepareerd kon worden

Opvallend vriendelijke medewerkers