Goede uitleg en duidelijke afspraken, reparatie prima uitgevoerd.
Geen goeie ervaring met ASN HEERLEN afspraken worden niet nagekomen en ( werkbus ) niet netjes afgeleverd is al bij al me bedrijfswagens gebeurt ook bij Collega’s Week bij ASN HEERLEN...Geen goeie ervaring met ASN HEERLEN afspraken worden niet nagekomen en ( werkbus ) niet netjes afgeleverd is al bij al me bedrijfswagens gebeurt ook bij Collega’s Week bij ASN HEERLEN gestaan voor hagelschade te herstellen, maar helemaal niks mee gebeurt nieuwe afspraak gemaakt wel hersteld, maar niet netjes terug gekregen Nevel en erg Stoffig, maar niet de eerste keer Dus al bij al geen goeie ervaring met deze vestiging
Ik had geen ervaring tot nu toe. De eerste ervaring is goed. Ik had alleen meer zicht willen hebben vooraf op de duur van het herstel van de auto
Heel fijn geregeld allemaal. Komen afspraken na. Fijne medewerker die alles netjes bespreekt en afhandelt .
Ben tevreden,nemen de tijd voor hun klanten en de werkzaamheden zijn goed en uitstekend uitgevoerd,goede en betrouwbare zaak.
Men had per ongeluk de verkeerde kant gespoten wat natuurlijk gelijk opviel bij het ophalen van de auto. De goede kant werd gelijk die dag gespoten en ik kon de auto al in de middag ophalen....Men had per ongeluk de verkeerde kant gespoten wat natuurlijk gelijk opviel bij het ophalen van de auto. De goede kant werd gelijk die dag gespoten en ik kon de auto al in de middag ophalen. Fijne service!
Ik vond de hele afhandeling door ASN zeer goed. Zowel de ontvangst, het op de hoogte houden en ook de fotos van alle stappen in het herstelproces heb ik als prettig ervaren.Ik vond de hele afhandeling door ASN zeer goed. Zowel de ontvangst, het op de hoogte houden en ook de fotos van alle stappen in het herstelproces heb ik als prettig ervaren. Topbedrijf!
Ontvangst is prima maar bij opnemen van de schade werd een deel niet opgemerkt wat achteraf juist meerwerk betekende.
Snelle en correcte aanname van schade, snel ingepland en conform afspraak goed werk geleverd
Medewerkers zijn zeer vriendelijk. Goed bereikbaar