SterSterHalve sterLege sterLege ster

Zeer vriendelijke mensen en behulpzaam bij t verlenen van n huurauto

SterSterSterSterLege ster

Op zich goed, maar de leenauto had een brandend motoringstoringslampje. Bij navraag werd gezegd 'rijd maar door'. Klinkt niet erg vertrouwd.

01 Evaluatie schadeherstel

Nette service door een gratis leenauto mee te geven. Alleen aftanken. Maar professionele mensen bij dit bedrijf

Erg goed! Resultaat is perfect; vakmanschap

01 Evaluatie schadeherstel

Onze ervaring met Autoschade Heijmans was zeer positief.Hoewel het lang heeft geduurd voordat we terecht konden, werd de schade binnen 3 dagen hersteld, en hadden we onze blinkende,gladde bolide weer terug.Vriendelijke mensen ook!

01 Evaluatie schadeherstel

Fijn contact,snelle opname en afhandeling.goede keuze geweest.

SterLege sterLege sterLege sterLege ster

Afspraken maken gaat prima, echter het spuitwerk is minder. Er is nl. kleurverschil te zien.

01 Evaluatie schadeherstel

Professioneel geholpen: uitstekend werk geleverd!

01 Evaluatie schadeherstel

Keurig netjes geholpen van eerste schouw tot oplevering herstelde auto.

SterSterSterSterLege ster

Fijn contact Super verrassend dat de auto was schoongemaakt. Jammer dat de agenda vh bedrijf zo vol zat....lang moesten wachten voor afspraak

01 Evaluatie schadeherstel

Medewerkers aan balie zijn ontzettend klantgericht en hebben oog voor details. Aan de telefoon ook ontzettend aardig. Auto netjes gemaakt en zeer tevreden over resultaat.

SterSterLege sterLege sterLege ster

tot 2 keer toe is mijn afspraak geannuleerd omdat er geen vervangend vervoer was door uitloop van werkzaamheden.

01 Evaluatie schadeherstel

Vriendelijke benadering. Goed en zeer netjes onze schade gerepareerd. De afhandeling duurde wat langer dan gepland door ziek personeel. Heel menselijk, helaas. We werden goed op de hoogte gehouden.

01 Evaluatie schadeherstel

Prima bedrijf. Goede communicatie en top kwaliteit.

01 Evaluatie schadeherstel

Prima mensen en goede afspraken !!

01 Evaluatie schadeherstel

ASN Autoschade Heijmans Steenbergen verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

ASN Autoschade Heijmans Steenbergen heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 4.5/10
  • checkEerste review geschreven op 14 augustus 2018

ASN Autoschade Heijmans Steenbergen

ASN Autoschade is een franchiseformule in autoschadeherstel die al meer dan 20 jaar actief is in de Nederlandse markt. Met ruim 80 aangesloten locaties beschikt ASN Autoschade over een landelijk dekkend netwerk. Deze vestigingen zijn eigendom van zelfstandige franchisenemers. De vestigingen van ASN Autoschade staan voor kwalitatief hoogstaand en veilig herstel van autoschade. De ASN keten is ISO-gecertificeerd en innovatief in proces en techniek. ASN Autoschade is een gewaardeerd partner voor verzekeraars, volmachten, leasemaatschappijen, fleetowners, tussenpersonen en dealerorganisaties.

Koperslagerij 7

4651SK Steenbergen

SterSterHalve sterLege sterLege ster

Zeer vriendelijke mensen en behulpzaam bij t verlenen van n huurauto

Erg goed! Resultaat is perfect; vakmanschap

01 Evaluatie schadeherstel

Fijn contact,snelle opname en afhandeling.goede keuze geweest.

SterLege sterLege sterLege sterLege ster

01 Evaluatie schadeherstel

Professioneel geholpen: uitstekend werk geleverd!

01 Evaluatie schadeherstel

Keurig netjes geholpen van eerste schouw tot oplevering herstelde auto.

SterSterLege sterLege sterLege ster

01 Evaluatie schadeherstel

Prima bedrijf. Goede communicatie en top kwaliteit.

01 Evaluatie schadeherstel

Prima mensen en goede afspraken !!

ASN Autoschade Heijmans Steenbergen heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 4.5/10