Uitstekend professioneel en vriendelijk ontvangen door het personeel. Ik ben op aanrader van mijn vrienden bij ASN Munsterhuis gekomen en deze verwachting hebben ze helemaal bevestigd. Al mijn vragen duidelijk en geduldig beantwoord, snelle correspondentie en prachtig herstel. Ik heb ook wat meerwerk laten doen voor een schappelijke prijs.

01 Evaluatie schadeherstel

Prima ontvangen bij het maken van een afspraak. Bij het brengen van de auto ook prima geholpen en het in ontvangst nemen van de huurauto ging heel gemakkelijk. Het spuitwerk en de andere werkzaamheden zijn heel goed uitgevoerd. Bedankt voor het wassen en schoonmaken van de auto!

01 Evaluatie schadeherstel

Prettige en vlotte communicatie, uitstekende kwaliteit van herstel van schade. De auto ziet er weer als nieuw uit. Ook een paar krassen, niet behorend bij de “grote “ schade zijn hersteld.

01 Evaluatie schadeherstel

Prima hersteld en de auto ook nog eens gewassen. Wel lange wachttijd voordat er een plek is voor het herstel.

01 Evaluatie schadeherstel

De schade aan mijn auto is keurig volgens afspraak hersteld. Vriendelijke medewerkers zorgen voor een prettig gevoel.

SterSterHalve sterLege sterLege ster

Bij het niet doorgaan van de eerste afspraak door verzekerings problemen werd ik bij de tweede afspraak minder vriendelijk te woord gestaan. Na schade herstel worden de sleutels aan de balie afgeleverd. Lijkt mij handig om even mee te lopen naar de auto en tekst en uitleg te geven. Sterker nog de medewerker wist niet wat er aan de auto gebeurt was. Wanneer ik voor de reparatie wordt gevraagd of ik een LEEN auto wens, waarom krijg ik dan een factuur van een HUUR auto?

01 Evaluatie schadeherstel

Vriendelijke mensen, vervangend vervoer was prima geregeld, alleen jammer dat het geen automaat was. Snelle reparatie en afwikkeling. Duidelijke uitleg bij ophalen van de auto m.b.v. foto’s.

SterSterSterSterLege ster

Reparatie prima uitgevoerd . Ik vond de auto van buiten wel erg smerig toen ik hem ophaalde . Veel stof en kleine kringen . Moest gelijk naar de wasstraat .

Heel goed en aardig.

Een correcte en vriendelijke behandeling, erg hulpvaardig

C.A. Admiraal

Het begon met een heerlijke kop koffie terwijl er naar mijn door de overstromingen geteisterde auto op de brug gekeken en gerepareerd werd! Toen er een bodemplaat los bleek te zitten en er een paar nieuwe bouten ingedraaid werden, bleek de superservice van dit bedrijf. Auto was weer in orde en er werden geen kosten in rekening gebracht! Hartelijk dank ASN Autoschade Munsterhuis Enschede💕

Schadeherstel

Goede service duidelijke afspraken en vriendelijk medewerkers in het hele bedrijf.

01 Evaluatie schadeherstel

Helemaal ontzorgd en vlot geregeld met een mooi resultaat..

01 Evaluatie schadeherstel

Ik heb goed en snel geholpen.

01 Evaluatie schadeherstel

Netjes geholpen, en na aanvragen de auto op tijd terug ontvangen. Al met al dikke prima

01 Evaluatie schadeherstel

ASN Autoschade Munsterhuis Enschede verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

ASN Autoschade Munsterhuis Enschede heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 8.8/10
  • checkEerste review geschreven op 23 mei 2018

ASN Autoschade Munsterhuis Enschede

ASN Autoschade is een franchiseformule in autoschadeherstel die al meer dan 20 jaar actief is in de Nederlandse markt. Met ruim 80 aangesloten locaties beschikt ASN Autoschade over een landelijk dekkend netwerk. Deze vestigingen zijn eigendom van zelfstandige franchisenemers. De vestigingen van ASN Autoschade staan voor kwalitatief hoogstaand en veilig herstel van autoschade. De ASN keten is ISO-gecertificeerd en innovatief in proces en techniek. ASN Autoschade is een gewaardeerd partner voor verzekeraars, volmachten, leasemaatschappijen, fleetowners, tussenpersonen en dealerorganisaties.

Parkweg 145

7545MV Enschede

SterSterHalve sterLege sterLege ster

Heel goed en aardig.

Een correcte en vriendelijke behandeling, erg hulpvaardig

C.A. Admiraal

Schadeherstel

01 Evaluatie schadeherstel

Helemaal ontzorgd en vlot geregeld met een mooi resultaat..

01 Evaluatie schadeherstel

Ik heb goed en snel geholpen.

ASN Autoschade Munsterhuis Enschede heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 8.8/10