Goede service en het schadeherstel goed uitgevoerd.

Mijn ervaring met ASN Nootdorp is prima. Het maken van een taxatie afspraak ging heel makkelijk en de taxatie/intake was zeer prettig. Hoe is de schade ontstaan, niemand letsel over gehouden etc...... Mijn ervaring met ASN Nootdorp is prima. Het maken van een taxatie afspraak ging heel makkelijk en de taxatie/intake was zeer prettig. Hoe is de schade ontstaan, niemand letsel over gehouden etc... Tijdens de reparatie periode ben ik veelvuldig geïnformeerd over de voortgang en iedere keer werd gevraagd of de reparatieduur voor mij problemen zou geven. De auto is keurig gemaakt en netjes afgeleverd. Ik beveel iedereen ASN Nootdorp van harte aan.

Klantvriendelijk personeel . De auto krijg je gewassen en gepoetst terug en zelfs de banden zijn in het vet gezet.
Prima vervangende auto.

ASN Nootdorp is een zeer klantgericht, betrouwbaar en professioneel schadebedrijf. Mijn ervaringen zijn tot op heden altijd positief geweest. Het werk wordt goed uitgevoerd. Ik ben al jaren vaste... ASN Nootdorp is een zeer klantgericht, betrouwbaar en professioneel schadebedrijf. Mijn ervaringen zijn tot op heden altijd positief geweest. Het werk wordt goed uitgevoerd. Ik ben al jaren vaste klant. Natuurlijk gaat er in de uitvoering van het werk ook weleens iets mis maar dat wordt altijd netjes én zonder een vervelende discussies opgelost. Kortom ik kan ASN Nootdorp van harte aanbevelen!

Al meerdere goede ervaringen gehad met ASN. Vriendelijke begroeting, goed werk afgeleverd en ze doen wat ze zeggen. Verder handelen ze de hele schade af en krijg je je auto weer helemaal tiptop... Al meerdere goede ervaringen gehad met ASN. Vriendelijke begroeting, goed werk afgeleverd en ze doen wat ze zeggen. Verder handelen ze de hele schade af en krijg je je auto weer helemaal tiptop terug.

Alles perfect geregeld en prima gemaakt .

Prima service afspraken nagekomen auto eerder klaar en super schoongemaakt

Alles was keurig geregeld. Ik was blij verrast toen ik mijn auto ging ophalen en hij was gewassen en van binnen was er gestofzuigd. Keurig afgeleverd. Leenauto was ook dik in orde.

Prima. De ontvangst is uitermate vriendelijk en voorkomend. Van begin tot het einde werd ik zeer goed geholpen. Ik werd op de hoogte gehouden van alle verschillende stappen. Als extra verrassing... Prima. De ontvangst is uitermate vriendelijk en voorkomend. Van begin tot het einde werd ik zeer goed geholpen. Ik werd op de hoogte gehouden van alle verschillende stappen. Als extra verrassing kreeg ik mijn auto weer mee vrij van schade en helemaal gewassen.
Top service!