Heel fijn bedrijf! Medewerkers zijn stuk voor stuk heel erg vriendelijk, tijdens het herstel een keurige leenauto meegekregen. Mijn auto is heel mooi hersteld, hij is als nieuw. Auto was zowel van...Heel fijn bedrijf! Medewerkers zijn stuk voor stuk heel erg vriendelijk, tijdens het herstel een keurige leenauto meegekregen. Mijn auto is heel mooi hersteld, hij is als nieuw. Auto was zowel van binnen als vanbuiten helemaal schoongemaakt. Alles was perfect geregeld. Ik word hier heel blij van!
Schade prima hersteld. Auto prachtig schoon afgeleverd
Dit bedrijf is snel, vriendelijk en werkt nauwkeurig. Ik ben goed geholpen ook al is er een ingrijpende verbouwing gaande. Ik heb een factuur gekregen die voldoet aan mijn verwachtingen.
Keurige afhandeling van schade, van begin tot einde... Netjes en snel te woord gestaan door Anne
Top service
Ik ben steeds prima geholpen. Ik vind het een topbedrijf.
Vriendelijke medewerkers die netjes te werk gaan en je helpen met de verzekering. De auto wordt altijd weer als nieuw opgeleverd. Heel tevreden.
Zeer prettig, snel en vakkundig geholpen
Professioneel te woord gestaan en geholpen. Kwaliteit is prima. Nalevering wordt weleens vergeten