Ik ben ontzettend tevreden met de reparatie aan mijn Opel. Het contact verliep zeer vriendelijk met duidelijke uitleg waar nodig de auto is gerepareerd en afgeleverd zoals afgesproken.

01 Evaluatie schadeherstel

Mijn auto is goed gerepareerd.

01 Evaluatie schadeherstel

Super bedrijf alles is volgens afspraak verlopen en een netjes gewassen auto terug gekregen ga zo door!

01 Evaluatie schadeherstel

Goed gepland met de balie medewerker ik hoefde mijn auto maar een halve dag te missen.

01 Evaluatie schadeherstel

Afspraak maken ging gemakkelijk en snel reparatie is binnen de afgesproken termijn gerepareerd en mijn auto was weer als van ouds!

01 Evaluatie schadeherstel

Mijn auto is zeer netjes zoals afgesproken gerepareerd en vervolgens netjes gewassen afgeleverd.

01 Evaluatie schadeherstel

Ik ben erg tevreden over ASN Autoschade Pehlivan Deventer. Telefonisch heb ik een afspraak gemaakt om krassen op mijn auto te laten herstellen. Van tevoren kreeg ik een indicatie van wat het zou kosten, ik werd vriendelijk te woord gestaan. Op de dag zelf kreeg ik een leenfiets mee wat prima was. De schade is perfect hersteld.

01 Evaluatie schadeherstel

Vanaf de intake tot de aflevering super goed geholpen met een keurig eind resultaat ga zo door!

01 Evaluatie schadeherstel

Afspraak is afspraak. Ook buiten verzekering om rechtstreeks goed werk mooie prijs.

01 Evaluatie schadeherstel

Goed te woord gestaan en een uitstekende reparatie!

01 Evaluatie schadeherstel

Mijn eerste kennismaking met ASN was een opgeruimde loods met een paar auto's erin.Te woord gestaan door door een vriendelijke medewerker die de gang van zaken duidelijk maakte.verdere afhandeling: Helder, correct, goede afspraken over de verdere gang van zaken en afhandeling Resultaat afhandeling schade was prima. Kortom uitstekend adres.

01 Evaluatie schadeherstel

Duidelijke info over wat er moest gebeuren. Heldere afspraken over de te volgen behandeling. Auto was klaar op aangegeven tijdstip. Leenauto mee als vervangend vervoer.

nette reparatie

01 Evaluatie schadeherstel

Het contact verliep vanaf de intake heel fijn en makkelijk ik ben duidelijk op de hoogte gehouden en het eindresultaat was erg netjes!

01 Evaluatie schadeherstel

i.v.m. onze vakantie hadden wij een beetje haast met de reparatie van onze auto hier is gelukkig gehoor aan gegeven de auto is keurig netjes hersteld.

01 Evaluatie schadeherstel

ASN Autoschade Pehlivan Deventer verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

ASN Autoschade Pehlivan Deventer heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 9.1/10
  • checkEerste review geschreven op 29 mei 2018

ASN Autoschade Pehlivan Deventer

ASN Autoschade is een franchiseformule in autoschadeherstel die al meer dan 20 jaar actief is in de Nederlandse markt. Met ruim 80 aangesloten locaties beschikt ASN Autoschade over een landelijk dekkend netwerk. Deze vestigingen zijn eigendom van zelfstandige franchisenemers. De vestigingen van ASN Autoschade staan voor kwalitatief hoogstaand en veilig herstel van autoschade. De ASN keten is ISO-gecertificeerd en innovatief in proces en techniek. ASN Autoschade is een gewaardeerd partner voor verzekeraars, volmachten, leasemaatschappijen, fleetowners, tussenpersonen en dealerorganisaties.

Dortmundstraat 16D

7418BH Deventer

01 Evaluatie schadeherstel

Mijn auto is goed gerepareerd.

01 Evaluatie schadeherstel

Goed te woord gestaan en een uitstekende reparatie!

nette reparatie

ASN Autoschade Pehlivan Deventer heeft de volgende resultaten bereikt: