- Product of service:
- 01 Evaluatie schadeherstel
Zeer vriendelijk personeel en super kwaliteit van schadeherstel
Vriendelijke ontvangst, het probleem en reparatie is snel en duidelijk uitgelegd, afspraak makkelijk in gepland, professioneel en vlotte werk geleverd. Er is een leenauto beschikbaar gesteld voor enkele dagen. Het werk is eerder als zij hadden verwacht opgelost. Hele fijne mensen!
Schade is perfect hersteld, nemen de tijd voor een goede reparatie. Prima service.
Hartstikke goed! Had een kleine schade aan de auto die volledig gemaakt is en waarvan je niet kunt zien dat er iets aan is gebeurd. Aan het eind stond de auto er zelfs helemaal gewassen en gestreken bij. De auto zou eerst donderdag klaar zijn maar dat bleek toch niet haalbaar maar dit werd netjes telefonisch aangegeven.
Positieve ervaring, klantvriendelijk, uitstekend werk geleverd
Prettig ontvangen, duidelijke afspraken gemaakt, goeie leenauto en uitstekende reparatie
Contacten zijn allemaal geregeld door Harrie Arendsen Volvo garage in Doetinchem en ik heb geen persoonlijk contact gehad met mensen van Autoschade Roelofs.
Prima service
Zeer goed en het personeel is altijd vriendelijk
Vriendelijke werknemers en professionele aanpak. Auto is onzichtbaar hersteld
Mijn auto is via Herwers bij U gebracht voor het herstellen van de schade. Ik heb de auto in perfecte staat terug gekregen. En tot mijn verbazing schoon en gewassen. TOP
Mooi gedaan en netjes afgeleverd Prima geregeld door Herwers
Goede service. Auto netjes afgeleverd.
Goed professioneel bedrijf en vriendelijke werknemers
Zeer mooi bedrijf met vakbekwame mensen en perfecte service. De auto is fantastisch hersteld en super schoon gemaakt.
ASN Autoschade Roelofs Zelhem verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
ASN Autoschade Roelofs Zelhem heeft de volgende resultaten bereikt:
Prima service
Zeer goed en het personeel is altijd vriendelijk
Vriendelijke werknemers en professionele aanpak. Auto is onzichtbaar hersteld
Mooi gedaan en netjes afgeleverd Prima geregeld door Herwers
Goede service. Auto netjes afgeleverd.
Goed professioneel bedrijf en vriendelijke werknemers
ASN Autoschade Roelofs Zelhem heeft de volgende resultaten bereikt: