Fijne medewerkers. Goede communicatie. Uitstekende reparatie. Al jaren een tevreden klant!
- Product of service:
- 01 Evaluatie schadeherstel
Gewoon goed!
De medewerkers van ASN autoschade zijn vriendelijk, communicatief en zeer deskundig. De prijskwaliteitsvberhouding is zeer goed. Bij schade kom ik hier zeker terug!
Geweldige ervaring met ASN Autoschade. Vriendelijke service, snelle reparatie en mijn auto ziet er weer als nieuw uit. Zeer tevreden!
Leuke mensen met verstand van zaken. Telefonisch is vooraf alles duidelijk uitgelegd hoe e.e.a.zou gaan lopen. Prima bedrijf!
Goed behandeld als klant. Vriendelijk! Goed product geleverd! Bedankt!
Fijn te woord gestaan, goed meegedacht met de mogelijkheden en uitstekend uitgevoerd.
goede service en kwaliteit van schadeherstel is prima
Zeer goede ervaring. Duidelijke uitleg over de verwachte kosten. Schade voortreffelijk verholpen. Afspraken nagekomen. Klantvriendelijk
Fijn bedrijf! Je wordt vriendelijk ontvangen, maken concrete afspraken en komen die na. Ben zeer tevreden over de dienstverlening. Bij een volgende schade ben ik weer hun klant!
Vriendelijk presoneel, snel en goed geholpen
ASN Autoschade Rotterdam-Zuid is een heel prettig bedrijf waar ze waarmaken wat ze beloven. Het contact is vriendelijk en correct en ook doen ze wat ze beloven. Ik ben zeer tevreden!
Super! Fijne en flexibele medewerkers. Denken graag met je mee, leggen alles netjes uit en geen verassingen achteraf. Auto bij aflevering keurig gewassen en uitleg over de uitgevoerde werkzaamheden. Dikke pluim!
Na een aantal telefoontjes met andere bedrijven kwam ik met ASN Rotterdam -Zuid in contact. Vakkundig te woord gestaan en snel een afspraak kunnen maken om de schade te regelen..
Zeer behulpzaam en vakbekwame medewerkers. Top bedrijf!
ASN Autoschade Rotterdam-Zuid verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
ASN Autoschade Rotterdam-Zuid heeft de volgende resultaten bereikt:
ASN Autoschade Rotterdam-Zuid
Olympiaweg 32
3077AL Rotterdam
Gewoon goed!
Goed behandeld als klant. Vriendelijk! Goed product geleverd! Bedankt!
goede service en kwaliteit van schadeherstel is prima
Vriendelijk presoneel, snel en goed geholpen
Zeer behulpzaam en vakbekwame medewerkers. Top bedrijf!
ASN Autoschade Rotterdam-Zuid heeft de volgende resultaten bereikt:
ASN Autoschade Rotterdam-Zuid