- Product of service:
- 01 Evaluatie schadeherstel
Zeer tevreden. Alles gaat volgens afspraak en duidelijke communicatie.
Fijn en prettig geholpen . Eerlijke offerte.
Na een eerdere reparatie van mijn auto in januari 2024 bleek eind 2024 water aanwezig in de koplamp. ASN heeft dit gisteren (28/1/25) zonder veel discussie op correcte wijze opgepakt en het gebrek aan de koplamp direct na het vinden van de onderliggende oorzaak gerepareerd. Ik ben zeer vriendelijk door de receptioniste geholpen, die ook nog vervangend vervoer heeft geregeld, zodat ik niet lang hoefde te wachten tijdens de reparatie. Dus al met al een positieve ervaring met ASN.
Lange wachttijd aardig personeel maar uiteindelijk prima geholpen en kreeg ook zoals afgesproken een leenauto en schade keurig hersteld en de baliemedewerkster was ook heel vriendelijk. Ga zo door.
Prima werk geleverd. Helaas duurt het maken van een afspraak nogal lang. Prima service nadat de auto gebracht was, kreeg ik een fiets mee, en bij terughalen van de auto werd ik opgehaald samen met de fiets!
Prima service, leen auto was beschikbaar, snelle reparatie en heldere communicatie.
Prettige ontvangst bij opname van de schade en inplannen van de datum voor schadeherstel. Mogelijkheid voor vervangend vervoer of haal en brengservice. Reparatie vervolgens volgens afspraak professioneel uitgevoerd. Auto weer netjes gepoetst, buitenkant en binnenzijde, weer in ontvangst genomen. Schade aan je auto is nooit leuk maar je ontvangt je auto weer alsof er niets is gebeurd.
Allemaal goed gegaan.
Duidelijke afspraken gemaakt en die zijn nagekomen. Zeer tevreden over de totale afhandeling en zeer vriendelijke dienst verlening. Top bedrijf en zeker aan te bevelen.
Goede, vriendelijke en snelle service
Keurig de schade verholpen op de afgesproken tijd.
Buitensporige lange wachttijd en onvoldoende communicatie hieromtrent. Duur van de kleine reparatie meer dan 3 dagen!
Zeer nette zaak, schoon en goed verzorgd. Vanaf de lobby kun je de werkplaats zien, erg leuk. Zelfs de werkplaats ziet er keurig uit! Afspraken worden netjes nagekomen, zeer vriendelijke mensen en de service is uitstekend.
Top service en correcte afhandeling
ASN Autoschade Spijkenisse verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
ASN Autoschade Spijkenisse heeft de volgende resultaten bereikt:
ASN Autoschade Spijkenisse
Lorentzweg 2
3208LJ Spijkenisse
Zeer tevreden. Alles gaat volgens afspraak en duidelijke communicatie.
Fijn en prettig geholpen . Eerlijke offerte.
Allemaal goed gegaan.
Goede, vriendelijke en snelle service
Keurig de schade verholpen op de afgesproken tijd.
Top service en correcte afhandeling
ASN Autoschade Spijkenisse heeft de volgende resultaten bereikt: