Uitstekende service door opname bij ons thuis, snelle analyse van de schade, interventies bij de schadeverzekeraar en ons doorlopend op de hoogte hoeden van de voortgang. Was elke...Uitstekende service door opname bij ons thuis, snelle analyse van de schade, interventies bij de schadeverzekeraar en ons doorlopend op de hoogte hoeden van de voortgang. Was elke schadehersteller maar zo klantgericht.
Het contact met het bedrijf verliep prima. Snelle reactie op vragen en problemen. Vanuit het bedrijf contact opgenomen met verzekeraar en expert. Nam mij werk uit handen Reparatie volgens...Het contact met het bedrijf verliep prima. Snelle reactie op vragen en problemen. Vanuit het bedrijf contact opgenomen met verzekeraar en expert. Nam mij werk uit handen Reparatie volgens afspraak verricht en binnen afgesproken tijd.
Zeer correcte en nette service een dikke 10
Bij aanbieding van de auto is duidelijk aangegeven wat de werkzaamheden zouden zijn Leenwagen was brandschoon! Vertraging door foutieve levering is ook tijdig gecommuniceerd Bij aanbieding van de auto is duidelijk aangegeven wat de werkzaamheden zouden zijn Leenwagen was brandschoon! Vertraging door foutieve levering is ook tijdig gecommuniceerd Reparatie goed uitgevoerd
Het contact met de medewerker van het bedrijf verliep soepel. Duidelijke uitleg over de werkwijze met te maken afspraken.
Ze belden heel snel voor een afspraak voor herstel van de schade. De afspraak voor herstel was al snel (één week later) en het herstel was snel en goed. Vriendelijke mensen bij...Ze belden heel snel voor een afspraak voor herstel van de schade. De afspraak voor herstel was al snel (één week later) en het herstel was snel en goed. Vriendelijke mensen bij Strijk en meedenkend.
Een zeer goede service vriendelijke balie medewerker. Goede afhandeling van de schade.
Prima te woord gestaan bij de receptie, goede afspraken gemaakt en die zijn nagekomen en de schade is uitstekend hersteld.
Erg tevreden met de snelle en professionele afwikkeling van de schade aan mijn auto. Communicatie was vakkundig, plezierig en adequaat. Reparatie zeer snel ingepland en naar wens uitgevoerd! Schade...Erg tevreden met de snelle en professionele afwikkeling van de schade aan mijn auto. Communicatie was vakkundig, plezierig en adequaat. Reparatie zeer snel ingepland en naar wens uitgevoerd! Schade is enorm vervelend maar met deze service ben je al snel weer met een glimlach en een strakke auto onderweg!