SterSterSterSterLege ster

Het contact met het bedrijf verliep prima. Snelle reactie op vragen en problemen. Vanuit het bedrijf contact opgenomen met verzekeraar en expert. Nam mij werk uit handen Reparatie volgens afspraak verricht en binnen afgesproken tijd.

Zeer correcte en nette service een dikke 10

01 Evaluatie schadeherstel

Bij aanbieding van de auto is duidelijk aangegeven wat de werkzaamheden zouden zijn Leenwagen was brandschoon! Vertraging door foutieve levering is ook tijdig gecommuniceerd Reparatie goed uitgevoerd

01 Evaluatie schadeherstel

Het contact met de medewerker van het bedrijf verliep soepel. Duidelijke uitleg over de werkwijze met te maken afspraken.

01 Evaluatie schadeherstel

Ze belden heel snel voor een afspraak voor herstel van de schade. De afspraak voor herstel was al snel (één week later) en het herstel was snel en goed. Vriendelijke mensen bij Strijk en meedenkend.

01 Evaluatie schadeherstel

Een zeer goede service vriendelijke balie medewerker. Goede afhandeling van de schade.

01 Evaluatie schadeherstel

Prima te woord gestaan bij de receptie, goede afspraken gemaakt en die zijn nagekomen en de schade is uitstekend hersteld.

01 Evaluatie schadeherstel

Erg tevreden met de snelle en professionele afwikkeling van de schade aan mijn auto. Communicatie was vakkundig, plezierig en adequaat. Reparatie zeer snel ingepland en naar wens uitgevoerd! Schade is enorm vervelend maar met deze service ben je al snel weer met een glimlach en een strakke auto onderweg!

Zeer tevreden, goede reparatie

01 Evaluatie schadeherstel

Heel tevreden. Alles snel geregeld.

01 Evaluatie schadeherstel

Ik ben zeer tevreden over ASN Autoschade Strijk. Ik had nog nooit meegemaakt dat de auto zo ernstig beschadigd was, maar ze hebben me elke stap van het proces duidelijk uitgelegd, keurig verteld hoe alles gaat en wat bepaalde termen als economisch totalloss betekenen. Ook werd een keurige auto als vervangend vervoer geregeld. Ik laat mijn auto de volgende keer graag weer bij Strijk opkalefateren, maar aan de andere kant hoop ik dat dat nog lang duurt ;)

01 Evaluatie schadeherstel

Zeer hoge servicedienstverlening. Uitmuntend in communicatie. Ontzorgende onderneming, met hoge mate van vakkundigheid.

01 Evaluatie schadeherstel

Vriendelijk en snelle actie!

SterSterSterSterLege ster

Zeer tevreden. Goede en duidelijke dienstverlening. Het enige minpuntje was het vervangend vervoer. Ik moet veel reizen voor mijn werk en in die auto kwam ik met flinke rugklachten thuis.

01 Evaluatie schadeherstel

Zeer goed en een hoge service, denk met de klant mee. Hadden de auto al warm klaar staan zodat we met de 3 kinderen gelijk over konden stappen. Houden je op de hoogte van de voortgang.

01 Evaluatie schadeherstel

ASN Autoschade Strijk Gameren verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

ASN Autoschade Strijk Gameren heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 9.6/10
  • checkEerste review geschreven op 21 oktober 2018

ASN Autoschade Strijk Gameren

ASN Autoschade is een franchiseformule in autoschadeherstel die al meer dan 20 jaar actief is in de Nederlandse markt. Met ruim 80 aangesloten locaties beschikt ASN Autoschade over een landelijk dekkend netwerk. Deze vestigingen zijn eigendom van zelfstandige franchisenemers. De vestigingen van ASN Autoschade staan voor kwalitatief hoogstaand en veilig herstel van autoschade. De ASN keten is ISO-gecertificeerd en innovatief in proces en techniek. ASN Autoschade is een gewaardeerd partner voor verzekeraars, volmachten, leasemaatschappijen, fleetowners, tussenpersonen en dealerorganisaties.

Rondgang 23

5311PB Gameren

Zeer correcte en nette service een dikke 10

Zeer tevreden, goede reparatie

01 Evaluatie schadeherstel

Heel tevreden. Alles snel geregeld.

01 Evaluatie schadeherstel

Vriendelijk en snelle actie!

ASN Autoschade Strijk Gameren heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 9.6/10