Alles volgens afspraak verlopen. Reparatie is tot tevredenheid uitgevoerd

Vriendelijk, meedenkend, behulpzaam.

Zeer goed, vriendelijk en met duidelijke uitleg geholpen.

Mijn schade is keurig hersteld en de auto is schoon en zelfs gepoetst bij mij afgeleverd.
Prima!
Prima!
Wel zijn een paar terugbel afspraken niet nagekomen, zodat ik daar opnieuw over moest bellen.

Ben goed en vriendelijk geholpen en de auto ziet er weer als nieuw uit top.

Reparatie zou 2 dagen duren, maar werden er 4. Dit werd ik gewaar na zelf te bellen aan het einde van de 2e dag. Hierover had ik vooraf gebeld willen worden.
Kwaliteit van de reparatie is...
Kwaliteit van de reparatie is uitstekend.

Na de eerste reparaties bleek er enigszins kleurverschil te zijn. Dat heb ik gemeld en werd direct een afspraak gemaakt voor het herstel. Erg klantvriendelijk en klantgericht bedrijf. De medewerkers... Na de eerste reparaties bleek er enigszins kleurverschil te zijn. Dat heb ik gemeld en werd direct een afspraak gemaakt voor het herstel. Erg klantvriendelijk en klantgericht bedrijf. De medewerkers zijn vriendelijk en gemotiveerd. Afspraken worden steeds nagekomen. Ik kan alleen maar positief zijn over ASN Zwolle

Er was enige onenigheid over kleurverschil na het spuiten van de auto. Werd heel professioneel door ASN opgelost

De medewerkers zijn vriendinelijk. Communicatie kan alleen beter. Op afgesproken tijd kwam ik ter plaatste voor een reparatie, het onderdeel bleek alleen niet binnen te zijn, dus ik van onnodig... De medewerkers zijn vriendinelijk. Communicatie kan alleen beter. Op afgesproken tijd kwam ik ter plaatste voor een reparatie, het onderdeel bleek alleen niet binnen te zijn, dus ik van onnodig gekomen. Het was fijn geweest als er vooraf werd gecommuniceerd dat de afspraak niet door kon gaan.

DE REPARATIR WAS VLOT, ER WAS EEN LEENAUTO BESCHIKBAAR EN ER IS DUIDELIJK AANGEGEVEN HOE EN WAT ER GEREPAREERD IS. DE WIJZE VAN DOCUMENTEREN IS TOP.