Mijn wagen is weeer helemaal netjes. Goed werk geleverd en medewerker aardig en coulant.

01 Evaluatie schadeherstel

Auto netjes gemaakt. Weer als nieuw

01 Evaluatie schadeherstel

Mijn auto is netjes hersteld Was wel jammer dat ik meerdere maanden moest wachten voordat er plaats was voor de reparatie.

01 Evaluatie schadeherstel

Ik ben prima te woord gestaan alles was duidelijk en de schade is naar tevredenheid hersteld. Ik had een goede leenauto voor de tijd dat mijn auto bij de garage was.

01 Evaluatie schadeherstel

Heel aardige man. Heel netjes gemaakt.

01 Evaluatie schadeherstel

Verwachtingen overtroffen! TOP! Super snel geholpen en gerepareerd, ondanks de enorme drukte bij het bedrijf. Schade was veel sneller hersteld dan ze vooraf konden garanderen.

SterSterSterSterLege ster

Schade is goed hersteld en auto netjes weer klaargezet. Ook huurauto goed geregeld. Duurde alleen erg lang voordat er een afspraak kon worden gemaakt, maar dat lag aan de drukte bij dit bedrijf.

Prima geholpen.

01 Evaluatie schadeherstel

het ontvangst is perfect en netjes. nemen de tijd voor je en leggen uit wat er gaat gebeuren. de optie met leen auto is ideaal i.v.m. de kinderen zeker als de reparatie wat langer duurt. bellen weer netje als de wagen gereed staat.

01 Evaluatie schadeherstel

de aangegeven duur voor herstel van de auto klopte helemaal. De schade is keurig hersteld en de auto was helemaal netjes gepoetst. De service is meer dan vriendelijk, ik had geen vervangende auto nodig en ben keurig thuis gebracht. Kortom: ik ben heel erg tevreden met deze schadehersteller in Purmerend!!

01 Evaluatie schadeherstel

Klantvriendelijk en behulpzaam. De auto is vlot en netjes gerestaureerd en ook het interieur hadden ze gepoetst. Zeer tevreden met de geleverde service.

01 Evaluatie schadeherstel

altijd zeer meewerkend en professioneel. een aan te raden adres voor al uw schade reparaties.

01 Evaluatie schadeherstel

schade is perfect gemaakt,vriendelijk personeel,goede communicatie duidelijk en helder.

Vriendelijk, en ziet goede uitvoering van de reparatie

01 Evaluatie schadeherstel

Vriendelijke geholpen en kreeg goede vervangende auto mee. Na een paar dagen kon ik mijn auto ophalen. Deze was keurig gemaakt, van de schade was niks meer te zien en was nog gewassen en uitgezogen bovendien. Top!

01 Evaluatie schadeherstel

ASN Autoschade van den Heuvel Purmerend verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

ASN Autoschade van den Heuvel Purmerend heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 9.4/10
  • checkEerste review geschreven op 5 mei 2018

ASN Autoschade van den Heuvel Purmerend

ASN Autoschade is een franchiseformule in autoschadeherstel die al meer dan 20 jaar actief is in de Nederlandse markt. Met ruim 80 aangesloten locaties beschikt ASN Autoschade over een landelijk dekkend netwerk. Deze vestigingen zijn eigendom van zelfstandige franchisenemers. De vestigingen van ASN Autoschade staan voor kwalitatief hoogstaand en veilig herstel van autoschade. De ASN keten is ISO-gecertificeerd en innovatief in proces en techniek. ASN Autoschade is een gewaardeerd partner voor verzekeraars, volmachten, leasemaatschappijen, fleetowners, tussenpersonen en dealerorganisaties.

Ohmstraat 60

1446TD Purmerend

01 Evaluatie schadeherstel

Auto netjes gemaakt. Weer als nieuw

01 Evaluatie schadeherstel

Heel aardige man. Heel netjes gemaakt.

SterSterSterSterLege ster

Prima geholpen.