Heel vriendelijke ontvangst en geweldig geholpen , en vakkundige mensen , maw kan iedereen dit bedrijf aanbevelen

01 Evaluatie schadeherstel

Vriendelijk contact via telefoon, app en in het echt. Tevreden over het resultaat, evenals de snelle eerste oplossing die geboden werd toen ik de schade in eerste instantie kwam laten zien. De wachttijd van een maand is jammer, maar niet kwalijk te nemen uiteraard. Ik zou daarnaast meegenomen worden in de mail richting het leasebedrijf, met een verslag van wat er gedaan is. Die mail heb ik niet gehad, geen ramp en wellicht komt hij nog. Desondanks heel tevreden.

01 Evaluatie schadeherstel

Erg vriendelijk behandeld en een zeer goede haal en breng service. Schade is prima gemaakt.

Snelle reacties en afhandeling Netjes gemaakt ook super

01 Evaluatie schadeherstel

Erg vriendelijk en meedenkend. De auto ziet er weer picobello uit.

01 Evaluatie schadeherstel

Ben al bekend met het filiaal Amsterdam Sloterdijk Dus de werkwijze en service zijn mij niet onbekend Kreeg kosteloos tijdelijk vervoer en de herstelwerkzaamheden waren zelfs eerder klaar dan verwacht.. Zeer tevreden klant hier!

01 Evaluatie schadeherstel

heel goed bedrijf . erg vriendelijke medewerkers. eigenaar is klantgericht en komt de afspraken na. dik tevreden over het eind resultaat.

01 Evaluatie schadeherstel

Supersnel mijn schade gemaakt, fijne keenauto meegekregen. Heel soepel allemaal!

SterSterSterSterLege ster

Diverse jaren komen wij, als bedrijf, maar ook medewerkers privé, al over de vloer bij ASN van den Heuvel. Altijd behulpzaam en klantgericht. Het herstelwerk ziet er netjes en verzorgd uit.

SterSterSterSterLege ster

Goed bedrijf. Je wordt vriendelijk geholpen en de reparatie werd vakkundig uitgevoerd. Enig minpuntje was dat ik de auto een week later dan de oorspronkelijke ingeschatte datum kon ophalen.

Goed geholpen uitstekend personeel

01 Evaluatie schadeherstel

De auto is snel gemaakt, duidelijke communicatie en nette vervangende auto gekregen. Ze hebben zelfs een extra klein probleempje opgelost wat niet met de schade te maken had.

Zeer prettig.

01 Evaluatie schadeherstel

Ik ben een zeer tevreden klant van ASN Autoschade van den Heuvel Zaandam. Zeer korte lijntjes en afspraken worden altijd keurig nagekomen en zeer hoge service graad

01 Evaluatie schadeherstel

ASN Autoschade van den Heuvel Zaandam verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

ASN Autoschade van den Heuvel Zaandam heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 9.3/10
  • checkEerste review geschreven op 28 november 2018

ASN Autoschade van den Heuvel Zaandam

ASN Autoschade is een franchiseformule in autoschadeherstel die al meer dan 20 jaar actief is in de Nederlandse markt. Met ruim 80 aangesloten locaties beschikt ASN Autoschade over een landelijk dekkend netwerk. Deze vestigingen zijn eigendom van zelfstandige franchisenemers. De vestigingen van ASN Autoschade staan voor kwalitatief hoogstaand en veilig herstel van autoschade. De ASN keten is ISO-gecertificeerd en innovatief in proces en techniek. ASN Autoschade is een gewaardeerd partner voor verzekeraars, volmachten, leasemaatschappijen, fleetowners, tussenpersonen en dealerorganisaties.

Ducaatstraat 38

1507BW Zaandam

Snelle reacties en afhandeling Netjes gemaakt ook super

01 Evaluatie schadeherstel

Erg vriendelijk en meedenkend. De auto ziet er weer picobello uit.

Goed geholpen uitstekend personeel

Zeer prettig.