Plezierig contact, maar vooral to the point. Ze waren gewoon duidelijk dat het een aantal weken kon duren, voordat ze mijn auto konden repareren. Auto is perfect gerepareerd en de service is echt top!

01 Evaluatie schadeherstel

Mijn ervaring met ASN Autoschade van Peer Dongen is goed. Goede en duidelijke uitleg van wat er gaat gebeuren. Vriendelijke ontvangst aan de balie en netjes te woord gestaan. De afspraken die werden gedaan zijn netjes opgevolgd zoals afgesproken. De oplevering van de auto was netjes en schoon afgeleverd .

01 Evaluatie schadeherstel

Goede snelle service en klantvriendelijk.

Prettig en correct

01 Evaluatie schadeherstel

Duidelijke afspraken die worden nagekomen.En een schone auto!

Altijd duidelijk en snel en goed e behandeling

Werd keurig te woord gestaan en de schade is prima hersteld

01 Evaluatie schadeherstel

Ik word snel geholpen, de auto wordt ook keurig gemaakt. Ben een zeer tevreden klant.

Goed ontvangen en netjes te woord gestaan

Alles zeer goed geregeld komen de afspraak na

Fijn bedrijf, kort en duidelijke lijntjes. Zeer netjes geholpen

01 Evaluatie schadeherstel

Hele keurige reparatie, vriendelijk personeel. Alleen wel een lange wachttijd. Maar de schade hoefde niet meteen gemaakt te worden, dus in mijn geval geen probleem.

SterSterSterSterLege ster

Klantvriendelijk Servicegericht Meedenkend

01 Evaluatie schadeherstel

Ik heb een hele goede ervaring met ASN Autoschade van Peer in Dongen. Ze staan je correct te woord en komen hun afspraken na.

01 Evaluatie schadeherstel

Makkelijk in contact. Eerlijk wat te verwachten mbt inplannen herstel. Het schadeherstel is perfect uitgevoerd

01 Evaluatie schadeherstel

ASN Autoschade van Peer Dongen verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

ASN Autoschade van Peer Dongen heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 9/10
  • checkEerste review geschreven op 25 april 2018

ASN Autoschade van Peer Dongen

ASN Autoschade is een franchiseformule in autoschadeherstel die al meer dan 20 jaar actief is in de Nederlandse markt. Met ruim 80 aangesloten locaties beschikt ASN Autoschade over een landelijk dekkend netwerk. Deze vestigingen zijn eigendom van zelfstandige franchisenemers. De vestigingen van ASN Autoschade staan voor kwalitatief hoogstaand en veilig herstel van autoschade. De ASN keten is ISO-gecertificeerd en innovatief in proces en techniek. ASN Autoschade is een gewaardeerd partner voor verzekeraars, volmachten, leasemaatschappijen, fleetowners, tussenpersonen en dealerorganisaties.

Kanaalstraat 96a

Kanaalstraat 96a Dongen

01 Evaluatie schadeherstel

Goede snelle service en klantvriendelijk.

Prettig en correct

01 Evaluatie schadeherstel

Duidelijke afspraken die worden nagekomen.En een schone auto!

Altijd duidelijk en snel en goed e behandeling

Werd keurig te woord gestaan en de schade is prima hersteld