Afspraken zijn goed nagekomen, onzichtbaar herstel en een hele nette schone auto afgeleverd
Vriendelijke meedenkende staf klasse werk voor wat betreft het gevraagde
Klantvriendelijk, offerte klopte met factuur. Snel geregeld.
Mijn ervaring leert dat van telefoon tot bezoek aan het bedrijf iedereen bijzonder klantvriendelijk en vakkundig is. Afspraken worden nagekomen en resultaat is altijd optimaal. De prijs...Mijn ervaring leert dat van telefoon tot bezoek aan het bedrijf iedereen bijzonder klantvriendelijk en vakkundig is. Afspraken worden nagekomen en resultaat is altijd optimaal. De prijs kwaliteitverhouding is uitstekend.
Voor de tweede keer een auto laten coaten. Goed communicatie en goede prijs. Ik beveel ASN Veldhoven aan.
Snel geholpen bij Autoschade van der Linden. Binnen een paar dagen was mijn auto (na een ongeval) weer netjes gemaakt. Toen ik deze kwam halen hebben ze me met foto's door het herstelproces...Snel geholpen bij Autoschade van der Linden. Binnen een paar dagen was mijn auto (na een ongeval) weer netjes gemaakt. Toen ik deze kwam halen hebben ze me met foto's door het herstelproces genomen zodat ik kon zien wat er allemaal gedaan was. Dat was erg interessant en prettig om te weten. De financiele afhandeling hebben ze rechtstreeks met de verzekering gedaan, hier had ik geen omkijken naar.
Goed geholpen netjes en beleefd
Zij hebben mij zeer snel geholpen en mij van een leenbus voorzien. Prachtig hersteld en zeer netjes met de prijs geweest. Aanrader dit bedrijf en zeker de mensen, ook qua vriendelijkheid. Vaklui