Bob
Vriendelijke en goede service, uitstekende communicatie
Ik vond alles prima
Goeie service en op afgesproken tijd klaar
Geweldig geregeld en vakwerk geleverd
Top! Goede communicatie en snel gerepareerd!
Uitstekend
Heel goed, alles precise volgend afspraak.
Heel vriendelijk & efficiënt!
In twee woorden: zeer tevreden
Geweldig bedrijf!! 👍
Erg goede ervaring! Een fijne service, aardig en behulpzame medewerkers.
Geweldige service top top top bedankt
Uitstekende service
Weliswaar een lange wachttijd maar verder is de service prima. De reparatie is goed verricht, het personeel is vriendelijk en de extra service in de vorm van het schoon afleveren van de auto is fijn!
ASN Autoschade Vermaire Amstelveen verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
ASN Autoschade Vermaire Amstelveen heeft de volgende resultaten bereikt:
ASN Autoschade Vermaire Amstelveen
Grutterij 30
1185ZW Amstelveen
Vriendelijke en goede service, uitstekende communicatie
Ik vond alles prima
Goeie service en op afgesproken tijd klaar
Geweldig geregeld en vakwerk geleverd
Top! Goede communicatie en snel gerepareerd!
Uitstekend
Heel goed, alles precise volgend afspraak.
Heel vriendelijk & efficiënt!
In twee woorden: zeer tevreden
Geweldig bedrijf!! 👍
Erg goede ervaring! Een fijne service, aardig en behulpzame medewerkers.
Geweldige service top top top bedankt
Uitstekende service