Weliswaar een lange wachttijd maar verder is de service prima. De reparatie is goed verricht, het personeel is vriendelijk en de extra service in de vorm van het schoon afleveren van de auto is fijn!

01 Evaluatie schadeherstel

Er worden duidelijke afspraken gemaakt over de reparatie die vervolgens bovenverwachting worden uitgevoerd. Kortom ouderwets vakmanschap.

Geweldige service

01 Evaluatie schadeherstel

Klantvriendelijke en vakbekwame medewerkers. Parkeerschade met o.a. een paar deuken. Na het herstel is niet meer te zien dat er ooit deuken zijn geweest. En ook geen kleurverschil tussen de nieuw gelakte delen en de rest.

Top top top

01 Evaluatie schadeherstel

Vriendelijk, correct en denkt mee. Wagen keurig hersteld.

Het was een goede ervaring en het probleem was goed opgelost

01 Evaluatie schadeherstel

Heel goed en netjes geholpen goede communicatie hele aardige mensen en een hele mooie reparatie, ik ben dus zeer tevreden

01 Evaluatie schadeherstel

ASN maakt duidelijke afspraken die volledig worden nagekomen. Men is vriendelijk, behulpzaam en zeer professioneel. Ik ben erg tevreden over de service en de kwaliteit van het werk.

Klant vriendelijke,service is uitstekend

SterSterSterSterLege ster

Open en duidelijk over wat ze gaan doen en geven ook eerlijk advies. Doen ze goed

01 Evaluatie schadeherstel

Goede afstemming met de klant; het werk wordt nauwkeurig en tijdig uitgevoerd.

01 Evaluatie schadeherstel

Mijn auto moest voor een schouwing naar ASN. Er was dus geen schade. Prims geholpen.

Topt top top

01 Evaluatie schadeherstel

Ik had een expertiserapport nodig, daarbij ben ik goed geholpen door ASN Autoschade Amstelveen!

01 Evaluatie schadeherstel

ASN Autoschade Vermaire Amstelveen verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

ASN Autoschade Vermaire Amstelveen heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 9.4/10
  • checkEerste review geschreven op 23 april 2018

ASN Autoschade Vermaire Amstelveen

ASN Autoschade is een franchiseformule in autoschadeherstel die al meer dan 20 jaar actief is in de Nederlandse markt. Met ruim 80 aangesloten locaties beschikt ASN Autoschade over een landelijk dekkend netwerk. Deze vestigingen zijn eigendom van zelfstandige franchisenemers. De vestigingen van ASN Autoschade staan voor kwalitatief hoogstaand en veilig herstel van autoschade. De ASN keten is ISO-gecertificeerd en innovatief in proces en techniek. ASN Autoschade is een gewaardeerd partner voor verzekeraars, volmachten, leasemaatschappijen, fleetowners, tussenpersonen en dealerorganisaties.

Grutterij 30

1185ZW Amstelveen

Geweldige service

Top top top

01 Evaluatie schadeherstel

Vriendelijk, correct en denkt mee. Wagen keurig hersteld.

Het was een goede ervaring en het probleem was goed opgelost

Klant vriendelijke,service is uitstekend

SterSterSterSterLege ster

01 Evaluatie schadeherstel

Goede afstemming met de klant; het werk wordt nauwkeurig en tijdig uitgevoerd.

Topt top top

ASN Autoschade Vermaire Amstelveen heeft de volgende resultaten bereikt: