Arjen van der Burg
Schade netjes gerepareerd. Jammer dat de auto aan de binnenkant wat stoffig is opgeleverd
Fantastische service en kwaliteit geleverd
Heel erg tevreden, zeker ga ik u aanbevelen bij mijn vrienden en kennissen bij ASN Autoscgade Vermaire.
prettige ervaring
Heel goed
Wat een vriendelijke,empathische medewerkers,ik heb het bedrijf ,2x voor schade gemaakt door anderen ,nodig gehad en weer was het even vriendelijk,opvallend in deze onpersoonlijke tijd
Prima communicatie via app heel prettig. Uitvoering werk uitmuntend.
Prima en snelle afhandeling. Meerdere keren bij deze schadehersteller geweest. Altijd snel en praktische geholpen.
Extreem goede service. Waren wat problemen met de leasemaatschappij ivm apk keuring en de te maken schade. Alles is perfect opgelost.
Super !!
Super
Auto inbraak is al erg genoeg laat staan 3 keer dan is het fijn dat je ook de 3e keer met medeleven je auto kan komen brengen. Snel gefixt, super service.
Zeer tevreden, goede communicatie
Uitstekende service
Perfect
ASN Autoschade Vermaire Haarlem verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
ASN Autoschade Vermaire Haarlem heeft de volgende resultaten bereikt:
ASN Autoschade Vermaire Haarlem
A. Hofmanweg 59
2031BH Haarlem
Fantastische service en kwaliteit geleverd
prettige ervaring
Heel goed
Prima communicatie via app heel prettig. Uitvoering werk uitmuntend.
Super !!
Super