Haal en breng service inc vervangende auto is perfect. Ook de schade is keurig verholpen en de auto is gewassen en al afgeleverd. Als de wachttijd tot reparatie wat korter was geweest dan was het een 10 geworden. Moest nu enkele maanden wachten.

SterSterSterSterLege ster

klantgericht, deskundig. Normaliter best grote doorlooptijd, maar in mijn laatste geval (door de spoed) niet

SterSterSterSterLege ster

Prima bedrijf, binnen garantie netjes de lakschade hersteld. Alleen het vervangend vervoer (Peugot e2008) was echt waardeloos. Weinig bereik en snelladen duurt alsnog een uur.

SterSterSterHalve sterLege ster

Hoede haal en brengservice. De contactpersoon bij Vermaire was wel erg onvriendelijk, liet me niet uitpraten en had geen boodschap aan mijn verhaal. Dat kan, maar dat kan ook vriendelijk!

Antwoord ASN Autoschade Vermaire Haarlem

Bedankt voor uw feedback. Wat jammer om te horen dat uw ervaring met onze service niet positief was. We hechten veel waarde aan klanttevredenheid en vinden het belangrijk om hier iets mee te doen. Omdat uw review anoniem is geplaatst, weten we helaas niet wie u bent en kunnen we geen persoonlijk contact opnemen. We komen dan ook graag met u in contact om uw ervaring te bespreken en te kijken hoe we dit kunnen verbeteren. U kunt ons bereiken via 023-5327591 of vermairehaarlem@asnmail.nl Met vriendelijke groet, Team Vermaire

Chantal

Super!

Reparatie

SterSterHalve sterLege sterLege ster

Grote tegenvaller. Had ik het krasje maar laten zitten.

Antwoord ASN Autoschade Vermaire Haarlem

Geachte heer, we proberen u te bereiken bij de ons bekende gegevens. Echter kunnen we u niet bereiken. Indien gewest kunt u ons contacten om te kijken of we nog iets voor u kunnen betekenen.

Geantwoord op

Prettig contact, en de schade is ongelofelijk goed hersteld, helemaal niets meer van te zien, als nieuw gewoon.

01 Evaluatie schadeherstel

Bij schade kun je hier altijd even binnenlopen en word je direct geholpen. Snel een offerte en een datum voor reparatie. Dat laatste duurt soms wel lang, maar ASN is daar niet uniek in. Het is gewoon enorm druk in de autoherstel branche. Auto wordt keurig afgeleverd en ook nog eens van binnen en buiten gewassen. Leenauto of iets is beschikbaar. Top bedrijf en top service. Vooral als je bedenkt dat je daar komt omdat er ellende met he auto is.

Goed en duidelijk

ton van der Hoeve

Prima, zakelijk en to the point...uitstekende reparatie

repanatie T-roc

Klantvriendelijkheid en goeie service

SterSterSterSterLege ster

van begin af aan zakelijk en vriendelijk. Gelukkig gebruikt ASN ook whatsapp voor berichten.

SterSterHalve sterLege sterLege ster

De afhandeling van de schade ging erg prettig. Ook zijn de medewerkers erg klantvriendelijk en behulpzaam. De leenauto was ook top. Alleen over de schadeherstel van de auto zelf was ik niet geheel tevreden, ik moest diverse malen terug voor herstel. Onderdelen die niet teruggeplaatst waren of niet op de juiste wijze . Afplak tape wat nog aan de buiten en binnenkant was achtergebleven, vieze modder voetafdrukken in de auto omdat de auto kennelijk in het parkeerveld was geparkeerd, autowas of modder wat op de bekleding en interieur was achtergebleven. Ook de nieuwe deur die was geplaatst had al een beschadiging opgelopen bij het terugplaatsen (lak ontbrak aan de onderkant van de deur) uiteindelijk heb ik zelf maar met een lakstift de boel zelf aangestipt. Kortom erg vriendelijk medewerkers maar de kwaliteit van de reparatie en de finishing touch was beneden niveau.

Antwoord ASN Autoschade Vermaire Haarlem

Geachte heer Siemensma, Hartelijk dank dat u de tijd heeft genomen om uw ervaring met ons te delen. We waarderen uw positieve woorden over onze medewerkers, de service en de leenauto, maar vinden het uiteraard erg spijtig om te horen dat de kwaliteit van het schadeherstel niet aan uw verwachtingen voldeed. Wij begrijpen dat het meerdere malen moeten terugkomen, het achterblijven van afplaktape en vuil in uw auto, en de beschadiging aan de nieuwe deur erg frustrerend moet zijn geweest. Dit is absoluut niet het serviceniveau dat wij nastreven, en wij bieden u onze oprechte excuses aan voor het ongemak dat dit heeft veroorzaakt. We nemen uw feedback zeer serieus en zullen uw situatie intern bespreken om herhaling in de toekomst te voorkomen. Mocht u alsnog een oplossing wensen voor de lakbeschadiging of andere zaken die niet naar wens zijn hersteld, dan horen wij dit graag, zodat we samen kunnen kijken naar een passende oplossing. Mocht u in de tussentijd nog vragen hebben, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen via 023-5327591 of vermairehaarlem@asnmail.nl Met vriendelijke groet | Best Regards | Mit freundlichen Grüßen | Cordialement Dennis Petrus Directeur

Geantwoord op

Afspraken maken waren duidelijk. De auto werd opgehaald. De chauffeur gaf aan hoe laat hij er was. De reparatie is netjes afgewikkeld

SterSterSterSterLege ster

de ervaring was geweldig, alleen de wachttijden waren langer dan 2/3 maanden.

01 Evaluatie schadeherstel

ASN Autoschade Vermaire Haarlem verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

ASN Autoschade Vermaire Haarlem heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 8.7/10
  • checkEerste review geschreven op 28 mei 2018

ASN Autoschade Vermaire Haarlem

ASN Autoschade is een franchiseformule in autoschadeherstel die al meer dan 20 jaar actief is in de Nederlandse markt. Met ruim 80 aangesloten locaties beschikt ASN Autoschade over een landelijk dekkend netwerk. Deze vestigingen zijn eigendom van zelfstandige franchisenemers. De vestigingen van ASN Autoschade staan voor kwalitatief hoogstaand en veilig herstel van autoschade. De ASN keten is ISO-gecertificeerd en innovatief in proces en techniek. ASN Autoschade is een gewaardeerd partner voor verzekeraars, volmachten, leasemaatschappijen, fleetowners, tussenpersonen en dealerorganisaties.

A. Hofmanweg 59

2031BH Haarlem

SterSterSterHalve sterLege ster

Chantal

Super!

Reparatie

SterSterHalve sterLege sterLege ster

Grote tegenvaller. Had ik het krasje maar laten zitten.

Goed en duidelijk

ton van der Hoeve

Prima, zakelijk en to the point...uitstekende reparatie

repanatie T-roc

Klantvriendelijkheid en goeie service

SterSterSterSterLege ster

de ervaring was geweldig, alleen de wachttijden waren langer dan 2/3 maanden.

ASN Autoschade Vermaire Haarlem heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 8.7/10