Arjen van der Burg

SterSterSterHalve sterLege ster

Schade netjes gerepareerd. Jammer dat de auto aan de binnenkant wat stoffig is opgeleverd

Ardore

Fantastische service en kwaliteit geleverd

Marinus Johannes Hanselaar

Heel erg tevreden, zeker ga ik u aanbevelen bij mijn vrienden en kennissen bij ASN Autoscgade Vermaire.

Monique Greuter

prettige ervaring

Niek

SterSterSterSterLege ster

Heel goed

ASN Autoschade Vermaire Haarlem

Wat een vriendelijke,empathische medewerkers,ik heb het bedrijf ,2x voor schade gemaakt door anderen ,nodig gehad en weer was het even vriendelijk,opvallend in deze onpersoonlijke tijd

Jobé van Berkel

Prima communicatie via app heel prettig. Uitvoering werk uitmuntend.

E. Smit

Prima en snelle afhandeling. Meerdere keren bij deze schadehersteller geweest. Altijd snel en praktische geholpen.

Daan

Extreem goede service. Waren wat problemen met de leasemaatschappij ivm apk keuring en de te maken schade. Alles is perfect opgelost.

Chiel Schneider

Super !!

Marleen

Super

Din

Auto inbraak is al erg genoeg laat staan 3 keer dan is het fijn dat je ook de 3e keer met medeleven je auto kan komen brengen. Snel gefixt, super service.

Fred Cottaar

Zeer tevreden, goede communicatie

Fred Bouman

Uitstekende service

Mitsubishi

Perfect

ASN Autoschade Vermaire Haarlem verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

ASN Autoschade Vermaire Haarlem heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 8.8/10
  • checkEerste review geschreven op 28 mei 2018

ASN Autoschade Vermaire Haarlem

ASN Autoschade is een franchiseformule in autoschadeherstel die al meer dan 20 jaar actief is in de Nederlandse markt. Met ruim 80 aangesloten locaties beschikt ASN Autoschade over een landelijk dekkend netwerk. Deze vestigingen zijn eigendom van zelfstandige franchisenemers. De vestigingen van ASN Autoschade staan voor kwalitatief hoogstaand en veilig herstel van autoschade. De ASN keten is ISO-gecertificeerd en innovatief in proces en techniek. ASN Autoschade is een gewaardeerd partner voor verzekeraars, volmachten, leasemaatschappijen, fleetowners, tussenpersonen en dealerorganisaties.

A. Hofmanweg 59

Niek

SterSterSterSterLege ster

Heel goed

Jobé van Berkel

Prima communicatie via app heel prettig. Uitvoering werk uitmuntend.

E. Smit

Daan