Ardis van Tok
- Product of service:
- Autoschade
Zeer snel en goed geholpen. Auto keurig hersteld! Heel blij mee😁
Prima service. Goede updates tav de gang van zaken. Prettige receptie en afhandeling. Enig punt om een betere leenfiets aan te bieden
Prettige behandeling. Kosten uiteindelijk ongeveer zoals opgegeven. Auto ziet er weer als nieuw uit.
Uitstekende communicatie, vriendelijk, en de auto als nieuw! Top!
Vriendelijk en vlot
Ik ben heel netjes geholpen ik ben zeer tevreden en de schade is heel netjes gerepareerd
Beter kan je niet vinden. Vriendelijk. Deskundig. Schade wordt heel goed hersteld.
Goeie communicatie en snel alles gerepareerd!
Op zich goede service alleen bleek na de reparatie mijn voorlicht niet goed gemaakt! Voor de rest alles netjes gemaakt.
Vakkundig herstel , beetje jammer dat planning 2 dagen ( 5 dagen ipv 3 ) uitliep
Snelle en correcte afhandeling
Netjes en professioneel geholpen
Fantastische service. Fijn meegedacht, snelle afhandeling, leenauto stond klaar. En ook nog naar huis gebracht bij inleveren van de leenauto. Kortom, supertevreden.
Het herstel van de schade is door ASN Uithoorn op een professionele wijze behandeld met daarbij duidelijke communicatie over de aanvangsdatum en het op de hoogte houden van de voortgang tijdens de uitvoering van het werk. Dank hiervoor.
Accuraat en flexibel. Denk met je mee als klant.
ASN Autoschade Vermaire Uithoorn verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
ASN Autoschade Vermaire Uithoorn heeft de volgende resultaten bereikt:
ASN Autoschade Vermaire Uithoorn
Joh. Enschedeweg 17
1422DR Uithoorn
Zeer snel en goed geholpen. Auto keurig hersteld! Heel blij mee😁
Uitstekende communicatie, vriendelijk, en de auto als nieuw! Top!
Vriendelijk en vlot
Goeie communicatie en snel alles gerepareerd!
Snelle en correcte afhandeling
Netjes en professioneel geholpen
Accuraat en flexibel. Denk met je mee als klant.
ASN Autoschade Vermaire Uithoorn heeft de volgende resultaten bereikt:
ASN Autoschade Vermaire Uithoorn