8.9 /10

checkbox85% beveelt Aurora E-commerce aan!

Johanneke

Perfect

BvZ

Prettige contacten, er is veel mogelijk en zij doen hun uiterste best om de klant te helpen.

FLYER Benelux

SterSterSterHalve sterLege ster

Uitstekend

Verbruggen Palletizing Solutions

SterSterSterSterLege ster

Door de fantastische inzet van Blikkenshop.nl, is een project dat begon als een 'murphy’s law' project geëindigd in een succes. De blikken zijn op tijd en keurig gedrukt geleverd. Het vriendelijke persoonlijke contact en het oplossingsgericht denken heeft erin geresulteerd dat wij de blikjes op het afgesproken moment uit hebben kunnen delen aan het personeel. Wat een service!

Linda

Vlotte levering!

A.Dragani

Fantastische ervaring., super snel. ook als je zelf even verkeerd hebt gedaan. TOP!!

Robin

SPAM Fijne communicatie, snel handelen en mooie blikken!

Beyond The Labyrinth

Waw

Liz

mooie blikken, goede service

Forestwise

precies wat ik zocht

cafe du Nord

Schouten Zekerheid

Geweldige service. Wij doen vaker bestellingen hier en wij zijn enorm tevreden met de producten en de service.

Tineke Bloemen Coaching & Communicatie

Top service: snel, helder, vriendelijk en persoonlijk, prachtige materialen, keurige levering, consistente kwaliteit. Zeer tevreden!

Wendy / Spotler

Top service!

antverpia liberty

super service, ook in vreemde tijden :)

Aurora E-commerce verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

Aurora E-commerce heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 8.9/10
  • checkEerste review geschreven op 10 april 2014

Aurora E-commerce

Blikkenshop is dé specialist in Nederland en België. Hebben het grootste assortiment in ronde, vierkante of rechthoekige blikken. Personaliseren blikken. In grote of kleine oplages. Ook voor blikken op maat kun je bij blikkenshop terecht. Blikkenshop kan ook de blikken vullen, verpakken en verzenden. Een leverancier die ontzorgt en super service biedt. Voor blikken/ blikkendozen ga je natuurlijk naar Blikkenshop.

Postweg 188

Linda

Vlotte levering!

A.Dragani

Robin

SPAM Fijne communicatie, snel handelen en mooie blikken!

Beyond The Labyrinth

Tineke Bloemen Coaching & Communicatie

Wendy / Spotler

Top service!

antverpia liberty

super service, ook in vreemde tijden :)

Aurora E-commerce heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 8.9/10