Helen Rijnders
- Sterke punten
- Goed spul
Jammer van 6.95 verzendkosten woon er recht tegen over
Prima service , hadden het volgende dag nodig en omdat t niet met post lukte hebben ze t bezorgd omdat we in buurt wonen.
Positief
prima
Goede rooster, volgens afspraak netjes geleverd
Percect
Top!
Super gemakkelijke aankoop
Aankoop voldoet volgens gegevens op hun website Eerlijke prijs en levering ook volgens opgegeven bij bestelling
Snelle levering en mooi verpakt ondanks dat wel een gedeukte gasfles
uitstekende service
Super schnelle Lieferung, alles hat gepasst. Bin sehr zufrieden, würde hier immer wieder bestellen ;-)
Correct en vlot
Levertijden volgens website kloppen totaal niet. Veel beloven, niet nakomen. De zoveelste dozenschuiver die zich beroept op overmacht.
Barbecuewinkel verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Barbecuewinkel heeft de volgende resultaten bereikt:
Barbecuewinkel