Lotte

Makkelijk en snel

Beschrijf hier uw ervaring over Bedandbreakfast.nl

Het gaat makkelijk en soepel en inderdaad krijg je binnen 24 u antwoord van de locatie, zoals beloofd (althans dit was 2 x het geval bij mij)

Albert de Jong

Beoordeling bed en breakfast

Beschrijf hier uw ervaring over Bedandbreakfast.nl

Het gebruik van bedenbreakfast.nl bevalt me prima. Er is wel een ding waar ik me mateloos aan kan storen.
Foto's die de eigenaren aanleveren zijn niet altijd eerlijk. vervelende dingen worden bewust uit beeld gehouden en soms kan ik aan de hand van de foto's niet bepalen hoe de indeling van een huisje is . Ik weet dat de eigenaren verantwoordelijk zijn voor het aanleveren van foto's. Maar als er een grote fabrieksloods in je uitzicht staat van de b&b is dat iets wat ik zou willen weten als bezoeker . Nu bood google maps uitkomst. Maar kan me ook voorstellen dat er mensen zich bekocht zouden kunnen voelen. Persoonlijk komt het te vaak voor naar mijn mening dat niet duidelijk is wat ik krijg. Ik heb dan ook besloten dat ik deze b&b's niet zal bezoeken.

RCL de Kluiver

Goed, duidelijk

Beschrijf hier uw ervaring over Bedandbreakfast.nl

Snelle en vriendelijke respons op aanvraag.

w b

Prima ervaring

Snel, direct en duidelijk

Edink

Beschrijf hier uw ervaring over Bedandbreakfast.nl

Een fijne en overzichtelijke site

Klaus

Sehr positiv

Reactie Bedandbreakfast.nl:

Lieber Klaus,
wir freuen uns über Ihr Feedback -herzlichen Dank. Schön, dass mit der Reservierungsanfrage und dem Kontakt zu den B&Bs alles schnell und positiv verlief.
Bis bald wieder...
Lieber Klaus,
Bis bald wieder bei uns auf der Website Bedandbreakfast.nl.
Viele Grüße
Ruth Elsässer
Team Bedandbreakfast.eu

Stefan

Prima website en werking

Beschrijf hier uw ervaring over Bedandbreakfast.nl

Helder overzicht, aangeboden kamer was ook daadwerkelijk beschikbaar

L.Grinwis

Overzichtelijke site

Beschrijf hier uw ervaring over Bedandbreakfast.nl

zeer prettig dat het contact en het zakelijk regelen rechtstreeks via de betrokken bedandbreakfast-eigenaar verloopt!