Rita van Breugel

Zeer tevreden over gekochte boxershorts

P. Bambelt

Snelle levering, goede prijs-kwaliteitverhouding

Carla lageschaar

Snel en goed

duidelijkheid

John Bosch

Na het bestelken, een mail gekregen dat de voorraad niet toereikend was, en ze niet konden leveren, en ze in afwachting waren van de leverancier.

Na mijn reactie, dat ik al wel had...

Na mijn reactie, dat ik al wel had betaalt, en geen reactie tijdens het bestelken kreeg dat er niet voldoende voorraad was, na 15 minuten een reactie dat er een auta aan het lossen was, waar ze wel in zaten.

Daarna razendsnelle levering.

Mooi aanbod van de onderkleding.

Laat tijdens het bestelproces meteen zien hoeveel voorraad er is van een product.

Scheelt veel ergenis, en maakt de site een stuk proffessioneler.

Geert Audoor

Supersnelle service en levering

Correcte en duidelijke productomschrijving

Geen opmerkingen

K A Dorenbos-van der Veen

Hier eerste keer besteld. Zullen zeker meer bestellingen plaatsen

variatie in aanbod met duidelijke prijzen

Albert

Probleemloos en snel

Betrouwbaarheid

Zo doorgaan

Makkelijk kiezen snelle levering

J.O.

10 van een maat hemden besteld, 8 gekregen en 2 in andere maat. Contact via email gehad en verschil in geld teruggekregen.

Snelle levering, netjes en goed verpakt.

Als je 10 hemden besteld in een specifieke maat, lever dan ook 10 hemden in die specifieke maat. Lever niet 8 in die maat en een maat kleiner zonder melding of uitleg. Mail de klant met uitleg, en... Als je 10 hemden besteld in een specifieke maat, lever dan ook 10 hemden in die specifieke maat. Lever niet 8 in die maat en een maat kleiner zonder melding of uitleg. Mail de klant met uitleg, en vraag of dit optioneel kan, of dat er andere mogelijkheden zijn.