Breedijk
- Goede kwaliteit
- Product of service:
- Ondergoed met gulp
Goed ondergoed en snelle levering
Producten goed maar het retourneren is erg kostbaar! Andere bedrijven hebben retoursticker zonder kosten. Dit vind ik een punt om niet meer te bestellen.
Ik vind de bestelde T-shirts te dun voor de winter, ik heb het er koud in! Het is heel dun materiaal. Heel jammer
Goede levering
Prima kwaliteit en snel geleverd
Eerste keer iets besteld, goede ervaring
Na lang zoeken naar het normale herenondergoed heb ik eindelijk Beerenondergoed.nl ontdekt.
goed
Uitstekend !
Altijd goed
Super kwaliteit ondergoed
Beerenondergoed.nl verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Beerenondergoed.nl heeft de volgende resultaten bereikt:
Goede levering