Abigael Geugjes
- Bestelgemak
- After sales
- Reactiesnelheid
Best tevreden
zeer tevreden, snelle levering, keurig verpakt.
Snelle levering en goede service
Super tevreden met mijn nieuwe behang ! Ziet er precies uit als op de foto´s van de website . Ik kan niet wachten om het op mijn muur te plakken.
Ik heb mijn behang nog steeds niet ontvangen. Ik heb inmiddels wel contact gehad met behangwebshop.nl. Die gaven aan dat het aan PostNL is meegegeven maar de track &trace laat zien dat het pakket nog niet bij PostNL is aangekomen.
Alles prima verlopen van bestelling tot levering, behangpapier is exact zoals op de foto
We vonden een heel uitgebreide collectie betaalbaar behang, die we na t bestellen vlot ontvingen in prima staat. Mooi, stevig en kwalitatief goed behang. Niets op aan te merken!
Heel erg tevreden, denken met je mee in oplossingen.Goede communicatie.
Perfecte dienstverlening!
Mooi stevig behang, snel geleverd, tevreden!!!
Moje pierwsze zakupy.
Prima klantenservice en prima producten
Duidelijke website, Makkelijk bestellen.
Goed zoals het hoort
Behangwebshop.nl verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Behangwebshop.nl heeft de volgende resultaten bereikt:
Behangwebshop.nl
Dorpsstraat 11
3299 BB Maasdam
Best tevreden
zeer tevreden, snelle levering, keurig verpakt.
Snelle levering en goede service
Heel erg tevreden, denken met je mee in oplossingen.Goede communicatie.
Perfecte dienstverlening!
Mooi stevig behang, snel geleverd, tevreden!!!
Moje pierwsze zakupy.
Prima klantenservice en prima producten
Duidelijke website, Makkelijk bestellen.
Goed zoals het hoort
Behangwebshop.nl heeft de volgende resultaten bereikt: