nadia Van neyen
- Verbeterpunten of tips
- nog betere prijzen
- Sterke punten
- goede service prijs en opvolging
- Product of service:
- behangpapier
95% beveelt Behangersbedrijf Veltenaar BV aan!
95% beveelt Behangersbedrijf Veltenaar BV aan!
alles verliep vlot
Goed assortiment en eerlijke prijs. In mijn geval waardeloze levertijd.
Goede vriendelijke en snelle service
Goede behang keuze
goede ervaring , keurig en op tijd geleverd
koop er regelmatig spullen en is prima
Top
Best tevreden
Super tevreden!
zeer tevreden, snelle levering, keurig verpakt.
Snelle levering en goede service
Super tevreden met mijn nieuwe behang ! Ziet er precies uit als op de foto´s van de website . Ik kan niet wachten om het op mijn muur te plakken.
Ik heb mijn behang nog steeds niet ontvangen. Ik heb inmiddels wel contact gehad met behangwebshop.nl. Die gaven aan dat het aan PostNL is meegegeven maar de track &trace laat zien dat het pakket nog niet bij PostNL is aangekomen.
Alles prima verlopen van bestelling tot levering, behangpapier is exact zoals op de foto
Behangersbedrijf Veltenaar BV verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Behangersbedrijf Veltenaar BV heeft de volgende resultaten bereikt:
Behangersbedrijf Veltenaar BV
Dorpsstraat 11
3299 BB Maasdam
alles verliep vlot
Goed assortiment en eerlijke prijs. In mijn geval waardeloze levertijd.
Goede vriendelijke en snelle service
Goede behang keuze
goede ervaring , keurig en op tijd geleverd
koop er regelmatig spullen en is prima
Top
Best tevreden
Super tevreden!
zeer tevreden, snelle levering, keurig verpakt.
Snelle levering en goede service
Behangersbedrijf Veltenaar BV heeft de volgende resultaten bereikt: