Gemeente sudwest
Nieuwe dingen geleerd
- Wat vond je van de instructeur(s)?
- Duidelijke uitleg. Professioneel
- Heb je suggesties ter verbetering van de cursus?
- Nee
- Welk onderdeel vond je sterk tijdens de cursus?
- Alle delen
Zeer professioneel
Duidelijke uitleg
Leuk en duidelijk
Goede uitleg
Hele leuke les, leerzaam en totaal niet saai! Heel leuk met die VR bril om een brandje te blussen
Via mijn werk. Prettige cursus
Super
Heel goed.
Prima jaarlijkse update
BHV First Aid verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
BHV First Aid heeft de volgende resultaten bereikt:
BHV First Aid