T. Cohen Jehoram
Ik heb de zending gemist ondat geen bericht van aflevering aan mij gestuurd werd. Op mijn herhaalde vragen om opnieuw te sturen, wordt niet gereageerd…
- Product of service:
- 3 overhemden
Héél goede kwaliteit, echter zonder iets aan de lichaam's afmetingen te hebben veranderd, blijken deze 2 overhemden, 3 tot 4 cm langer te zijn dan de overhemden van een vorige bestelling. Terwijl het de identieke stof en samenstelling was.
SPAM Mooie keuzes, goede kwaliteit
Zeer goede kwaliteit, stipte levering
Zeer goed
Vlotte en degelijke afhandeling van de bestelling waarbij ik rekening houd met het feit dat het hemd na bestelling nog moet gemaakt worden.
laatste levering was in verband met een klacht die met deze levering passend opgelost is. Zoals de service steeds prima problemen op lost. De overhemden zijn steeds van prima makelij. Zeer tevreden, enigste knel punt is dat soms het beeld dat je van te voren vormt over een overhemd op grond van het stofvoorbeeld op de site niet geheel overeen stemt met het eindproduct dat je live ziet. Maar dit lijkt me moeilijk oplosbaar.
Zeer klantgericht. Bij vermissing via de post is er gratis nogmaals een overhemd verstuurd, ook toen het overhemd alsnog gevonden was.
BARSLECHT!
Super
Indien je een overhemd op maat wilt is dit wel een aanrader. Zeer veel mogelijkheden. Enige minpuntje vind ik dat de kwaliteit van de stoffen ( zoals glans, dikte, structuur) wat wazig wordt aangegeven. Daar valt wel iets te verbeteren( lees verduidelijken).
Redelijk tevreden
Bijzonder tevreden met mijn mooie overhemden!
Goeie service
Ideale oplossing voor mijn hemden. Heel veel variatie in het kiezen. Een heel tevreden klant.
Bivolino.com verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Bivolino.com heeft de volgende resultaten bereikt:
SPAM Mooie keuzes, goede kwaliteit
Zeer goede kwaliteit, stipte levering
Zeer goed
BARSLECHT!
Super
Redelijk tevreden
Bijzonder tevreden met mijn mooie overhemden!
Goeie service
Bivolino.com heeft de volgende resultaten bereikt: