Bolero

Sharon

Positief!

Veel keuze, overzichtelijk

Ook de ice tea per stuk verkopen in alle smaken

Wilma Beekman

Lekker van smaak en ik doe drie keer met een zakje

Snelle bezorging

Bouckaert dany

De vele soorten

Hester

Fijne makkelijke site

Duidelijk

TAMARA

Dit is top limonade. Smaak is goed. Ik had sticks besteld maar het zijn gewoon kleinere zakjes met minder inhoud. Dus vind de benoeming sticks niet op zijn plaats!
Levering kwam snel. Ga zeker...
Levering kwam snel. Ga zeker vaker bestellen.

De limonade is erg lekker

Verander de naam sticks in wat anders.

Andre Bosman

1 bijna 2 weken moeten wachten op verzenden jongstleden.

En een keer:
1 bijna 2 weken moeten wachten op verzenden jongstleden.

En een keer:
Bestelling alle los in doos gesmeten om het als brief pakket te kunnen verzenden? Kom op dit kan toch niet en het paste ook nog niet dus de postbode drukte het kapot in de postbus!

Goede website

Sneller verzenden,

En als een klant veel besteld is niet alles los on doos smijten om verzendkosten te besparen!

Mac

De drank is lekker. Ik vind het alleen jammer dat ook gelijk een grote hoeveelheid moet maken. Ik zou het prettiger vinden om 1 glas klaar te kunnen maken

Geen idee

Geen idee

Sandra Van Wesemael

Snelle verzending en lekkere smaken.

Goede prijsverhouding en keuze mogelijkheden

Beetje raar en niet milieu bewust om een grote doos op te vullen met andere lege verpakkingsmaterialen. Beter ook kleine doosjes aangepast aan de bestelling aankopen zodat er minder weggegooid moet... Beetje raar en niet milieu bewust om een grote doos op te vullen met andere lege verpakkingsmaterialen. Beter ook kleine doosjes aangepast aan de bestelling aankopen zodat er minder weggegooid moet worden.

Sylvia

Fijn geregeld

De smaken test voor mij om uit te proberen en tot nog toe bevalt het zeer goed

Ilse

Positief

Snelle levering en lekkere smaken

Niks