Bolero

Rutger

Prima product, prima levering

Veel keus

Veel smaken zouden gebaat zijn bij de toevoeging van wat meer zuur. Smaken zoals bijvoorbeeld citroen en sinaasappel zouden veel beter uit de verf komen als hier een zuurtje aan toegevoegd zou... Veel smaken zouden gebaat zijn bij de toevoeging van wat meer zuur. Smaken zoals bijvoorbeeld citroen en sinaasappel zouden veel beter uit de verf komen als hier een zuurtje aan toegevoegd zou worden. Door de afwezigheid hiervan lijken veel smaken teveel op elkaar.

Maurena

Het zijn allemaal lekkere drankjes. En de fles is ook mooi en groot. Je kan er genoeg mee maken met 1 zakje zeker wel 3 liter. Wand bij mij hoeft de limonade niet zo zoet te zijn. En me drankjes... Het zijn allemaal lekkere drankjes. En de fles is ook mooi en groot. Je kan er genoeg mee maken met 1 zakje zeker wel 3 liter. Wand bij mij hoeft de limonade niet zo zoet te zijn. En me drankjes zijn altijd op tijd binnen.

Lekkere smaakjes. Misschien wat jullie voor drankje kunnen uitvinden is banaan met kokos of kokos met cola is echt super lekkere combinatie

Ik heb geen verbeterpunten

mgdijkhuis

Echt een hele goeie ervaring mee

zeer lekker van smaak

heb nog niet alles geproeft dus kan ik niet over oordelen

Sharon Dooijewaard-Mijnals

Helaas niet goed. Bestelling gedaan. 3 zakjes niet ontvangen. Woensdag gemeld via mail en zondag nog geen reactie.

Nvt

Zorgen dat jullie ook telefonisch bereikbaar zijn dat is klantvriendelijker.

Joke van Doornik

Tot nog toe goed

weet nog niet. 1ste bestelling gedaan. proefpakket prima ontvangen dus nog even afwachten

?

Annet

Waanzinnig goed

De volgende dag in huis.en dat vind ik top

Zo doorgaan

Cindy

Super bedrijf! Snel, betrouwbaar en snel oplosgericht

Snelle verzending en goede service

nvt

Jos Vroom

Duidelijke website, Snelle en goede levering

Snelle levering en via mail op de hoogte gehouden van de levering

Na het plaatsten van je order kun je niks meer toevoegen en word je gedwongen om een 2e order te plaataen en dus 2 x verzendkosten betaald.

Roderick

Goede smaak goede prijs en gezond drinken!

Prijs kwaliteit

Jos

Een duidelijke website en een vlotte levering en vooral een goed product

Goed product