Tanja Stoffels
- Ruime keuze, goede prijzen
- Informatie op de website
- 3.5
- Verbeterpunten of tips
- Het enige wat ik jammer vind zijn de verzendkosten
98% beveelt Bolero Limonade Winkel aan!
Heerlijk en eerlijk
Heel goed
Super
Zeer goed
Super vriendelijk, snelle communicatie en heel attent.
Helemaal fan!
Sneel levering
Heel prettig
Fantastisch bedrijf met de lekkerste limonade, een bestelling wordt vlot afgeleverd. Bij ons in het gezin wordt er alleen maar bolero limonade gedronken. Maar gebruik het ook met bakken, desserts en cheesecake. Heerlijk! Blij dat ik weer een bestelling gedaan heb!
Fijn en snel
Super deze te leren kennen!!!
Positief maar zeer dure verzending
Jammer dat er steeds smaken worde aangeboden en je ze besteld en na paar dagen mail krijgt dat het er niet is .en op web site wel is.
Bolero Limonade Winkel verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Bolero Limonade Winkel heeft de volgende resultaten bereikt:
Bolero Limonade Winkel
Hamerstraat 1
1135GA Edam
Heerlijk en eerlijk
Heel goed
Super
Zeer goed
Super vriendelijk, snelle communicatie en heel attent.
Helemaal fan!
Sneel levering
Heel prettig
Fijn en snel
Super deze te leren kennen!!!
Positief maar zeer dure verzending
Bolero Limonade Winkel heeft de volgende resultaten bereikt: