Bolero

Natacha

Positief, krijg enkel geen doosjes meer mee geleverd om de zakjes in te stoppen jammer genoeg

Doosjes

Top!

Enorme keuze aan smaken

Niets, ga zo verder!

lea

Heb nog niet alles geproefd

nee

hoe oplossen?

Yvonne boon

Hele goede service

Snel verzenden of antwoord op een vraag

BB

Nog niet veel ervaring

neen

Bolero Limonade Winkel komt bij mij als spam binnen. dus ongewenste mail??

Jolanda

Heel tevreden

Zo laten als het nu is

Anja

Altijd content geweest tot nu sportdop steekt niet in het pakket zoals beloofd in Mail

Snelle levering van zakjes

Beter contact

Hannij Meijer

Laatste 14 dagen 3 x bestelling gedaan. Hoor helemaal niets. Van daag weer ben benieuwd of het nu goed gaat.

Is lekker. 2x bestelling.

Stuur na de bestelling bij akkoord een email.

Veronique

Het is een goed bedrijf met veel lekkere ranja’s etc maar de verzendkosten vind ik duur ook omdat bij veel andere bedrijvem deze wel gratis is als je bijvoorbeeld meer dan 50 euro besteld wat ik wel... Het is een goed bedrijf met veel lekkere ranja’s etc maar de verzendkosten vind ik duur ook omdat bij veel andere bedrijvem deze wel gratis is als je bijvoorbeeld meer dan 50 euro besteld wat ik wel zou willen maar nu niet doe…

Smaken ranja zijn erg lekker en veel keus

Ik vind de verzendkosten echt wel veel, ik denk dat ze het wel kunnen berekenen maar dat het bijv vanaf 50 euro gratis verzenden is dan zou ik echt altijd bolero drinken en nu doe ik dat alleen in... Ik vind de verzendkosten echt wel veel, ik denk dat ze het wel kunnen berekenen maar dat het bijv vanaf 50 euro gratis verzenden is dan zou ik echt altijd bolero drinken en nu doe ik dat alleen in de zomer.
Dat is echt het grootste minpunt….

De Wachter

Correct