Frans

Snel en een goed assortiment

Snelle levering op de afgesproken dag

Houden zo

Batenburg

Top service

snel geleverd en betaalbaar

Beekhuizen

Via internet gevonden, het is duidelijk, komt afspraak na en levering zeer goed en compleet.

goede, complete en snelle levering

Het is zo goed verpakt, dat je even moet zoeken naar alles in het verpakkingsmateriaal. Maar dit is eigenlijk ook een compliment!

Greg

Uitstekend

Goed bereikbaar telefonisch indien nodig

Bezorger DHL super slecht

Bart

(Bewerkt)

Netjes op de gevraagde datum geleverd, geleverde product helaas niet in nieuwstaat. Zeer netjes opgelost door klantenservice.

Netjes telefonisch geïnformeerd voordat ik ging bestellen. De Pir platen die ik heb binnengekregen zijn alleen helemaal vergeeld aan een kant, en aan alle kanten wat beschadigd en gevlekt. Ik wacht... Netjes telefonisch geïnformeerd voordat ik ging bestellen. De Pir platen die ik heb binnengekregen zijn alleen helemaal vergeeld aan een kant, en aan alle kanten wat beschadigd en gevlekt. Ik wacht op terugkoppeling dus ik kan de aftersales niet beoordelen. Op basis van wat ik geleverd heb gekregen kan ik helaas geen voldoende geven, voor de helft van het geld had ik b-keuze isolatiemateriaal kunnen bestellen, wat er hetzelfde uitziet als deze partij.
Update dag later: er is telefonisch contact opgenomen door de klantenservice, de kwestie is netjes opgelost.

De klant beter informeren over mogelijke defecten,

Suzan

Prima!!!

Ik zocht vloerluiken op maat: één telefoontje en klaar! Top!

Eric Vermeij

Positief. Kundige verkoper en prima verwerking van mijn aankoop.
Mijn buurman hierover ingelicht waarna hij eveneens met jullie in zee is gegaan.

Zie boven.

Het digitaal betalen met de link lukte me niet. Ik weet niet of ik de enige ben die deze ervaring heeft.

Goeie service snel geleverd

Service/aftersales

Makkelijker filteren producten (zie balken bijvoorbeeld)