Nicolien Gooijer
Persoonlijke benadering, mooie spullen en een goed aanbod met duidelijk prijsoverzicht
- Sterke punten
- Duidelijk prijzen-overzicht, fijne persoonlijke benadering
- Verbeterpunten of tips
- Geen
Prachtige keuken ontworpen en geplaatst goede service
Zeer goed
Wij hebben gekozen voor Bryunzeel omdat dit ‘handig’ zou zijn met onze nieuwbouw woning. De project ontwikkelaar werkte samen met Bryunzeel. Dus handig voor inmeet momenten. Daar is ook alles mee gezegd. 5 dagen voor bezorging van de keuken was de koelkast ineens niet leverbaar. Er word een alternatief aangeboden, maar als je deze niet wilt hebben, is er geen andere keuze. Toch overstag gegaan en dan duurt het gewoon ruim 4 weken. Zit je met een leen koelkast in je keuken, die niet ingebouwd word. En dan de communicatie via mail en telefoon, pfffff. Sms krijgen op zondagavond dat er iets geleverd word op maandag. Staat niet bij wat dat dan is. Heel de ochtend aan het wachten op niks. Meneer die de keuken komt plaatsen wil niet op z’n vingers gekeken worden en stuurt je bijna je eigen huis uit. Ook onze vrolijke viervoeter kon hij niet waarderen en vroeg of hij ‘weg’ kon. Enige waar we wel tevreden over zijn, zijn de service monteurs. Vriendelijk, behulpzaam en verstand van zaken. Voor ons geld echt 1x nooit meer.
Super blij met mijn Bruynzeel keuken!
Wij waren bij Alex in Alexandrium en die heeft een super mooie keuken voor ons ontworpen
Uitstekende ervaringen.
Goed geholpen Bruynzeel keuken Cruquius keukens bij de aanschaf Levering helaas in 2 keren Was kast vergeten , waardoor koffiecorner niet afgemaakt kon worden in 1,keer De keuken heeft houten fronten ; patronen van houtverven niet goed boven elkaar geplakt Adviseur erbij , probleem wordt niet opgelost helaas Vinden dit geen goede ervaring met Bruynzeels We kopen een dure mooie keuken , en de afhandeling en een tevreden klant is er nu niet
alles goed, van begin tot eind
Valt flink tegen
Zeer tevreden over de aankoopadviseur, theun van huizen
Geen hoogstaand product, veel issues en meerdere service monteurs verder lijkt het redelijk nu. Plaatsing is slecht uitgevoerd. 3 maanden onderweg en nu pas zicht op eind product. Kan dus beter!
Uitstekend geholpen door Iris. Zij dacht ook goed mee meet ons. Geen gepush. En de keuken is helemaal perfect. Ook complimenten aan het montage team. Netjes en vakkundig.
Zeer professionele medewerkers, goede service achteraf
The worst company I ever used
Bruynzeel Keukens verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Bruynzeel Keukens heeft de volgende resultaten bereikt:
Bruynzeel Keukens
Drebbelstraat 7
4622 RC Bergen op Zoom
Prachtige keuken ontworpen en geplaatst goede service
Zeer goed
Super blij met mijn Bruynzeel keuken!
Uitstekende ervaringen.
alles goed, van begin tot eind