Gert
- Product of service:
- Basaltsplit
Prima geregeld en goed op de hoogte gehouden!
Goede service, nemen alle tijd die er nodig is. Denken mee. Staan altijd klaar voor een goed advies.
eenvoudig contact met klantenservice, zoals afgesproken kort van tevoren melding van aankomst. snelle levering
Allemaal goed geregeld alleen jammer dat m’n buurman en wij beide de transportkosten moesten betalen.Had netjes geweest als dat was verrekend. Verder keurig!
Vriendelijk geholpen op locatie in Emmeloord. Levering tot op de dag nauwkeurig geleverd. Helemaal top!
Top, goede feedback op vragen en mooi produkt.
Erg behulpzaam
Keurige en duidelijke communicatie, goede producten
Via website tuintegels bestelt, dat ging heel gemakelijk. Naderhand nog telefonisch contact omdat ik vragen had over de levering en die werden prima beantwoord.
Vanaf het eerste contact in Emmeloord tot de aflevering helemaal TOP. Goed advies, enthousiast, oprecht klantvriendelijk, foto’s toegestuurd gekregen als vergelijkingsmateriaal mbt grind, bericht vooraf mbt levering en dat staat buiten Buitenbart maar wel hun keus voor het transport….. een stoere dame die haar drie-Asser oplegger achteruit onze smalle straat in stuurt en alle materialen kundig voor de deur zet met de kraan. Wat een toppers Aanrader.
top!, makkelijk te bestellen en snel geleverd, geen gesleep met zand en stenen.
Great price, good service
Buitengewone goede service, alles wat ik besteld heb werd keurig ingepakt en de chauffeur heeft mijn bestelling zelfs tot in de schuur afgeleverd vanwege mijn slechte gezondheid. De kwaliteit van het product is 100% naar mijn wensen .
Super!
Buitenbart verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Buitenbart heeft de volgende resultaten bereikt:
Prima geregeld en goed op de hoogte gehouden!
Top, goede feedback op vragen en mooi produkt.
Erg behulpzaam
Keurige en duidelijke communicatie, goede producten
top!, makkelijk te bestellen en snel geleverd, geen gesleep met zand en stenen.
Great price, good service
Super!