9.2 /10

checkbox99% beveelt Buitenbart aan!

Gert

SterSterSterSterLege ster

Prima geregeld en goed op de hoogte gehouden!

Basaltsplit

Medemblk

Goede service, nemen alle tijd die er nodig is. Denken mee. Staan altijd klaar voor een goed advies.

Keramische tuintegels, Contentstaat overzet strips en grind

Welling

SterSterSterSterLege ster

eenvoudig contact met klantenservice, zoals afgesproken kort van tevoren melding van aankomst. snelle levering

tegels

Bouwservice kleijn

Allemaal goed geregeld alleen jammer dat m’n buurman en wij beide de transportkosten moesten betalen.Had netjes geweest als dat was verrekend. Verder keurig!

Dresden actie steen 30x60 6 cm

Jonathan Teunissen

Vriendelijk geholpen op locatie in Emmeloord. Levering tot op de dag nauwkeurig geleverd. Helemaal top!

Keramische tegels, grint, afdekplaten

Rasmus

Top, goede feedback op vragen en mooi produkt.

Flagstone tuin tegels.

Promoklinker+ Livorno Waalformaat 20x5x6cm

Tom Mosselman

Tegels

Pieters

Via website tuintegels bestelt, dat ging heel gemakelijk. Naderhand nog telefonisch contact omdat ik vragen had over de levering en die werden prima beantwoord.

tuintegels Dresden

Willem Poot

Vanaf het eerste contact in Emmeloord tot de aflevering helemaal TOP. Goed advies, enthousiast, oprecht klantvriendelijk, foto’s toegestuurd gekregen als vergelijkingsmateriaal mbt grind, bericht vooraf mbt levering en dat staat buiten Buitenbart maar wel hun keus voor het transport….. een stoere dame die haar drie-Asser oplegger achteruit onze smalle straat in stuurt en alle materialen kundig voor de deur zet met de kraan. Wat een toppers Aanrader.

Grind, tegels en een honingraatplaat

carin klieverik

top!, makkelijk te bestellen en snel geleverd, geen gesleep met zand en stenen.

stenen en zand voor de tuin

Vaughn

Great price, good service

Ceramic Tiles, sand (big bag), tile grout

B.Y. Isenia

Buitengewone goede service, alles wat ik besteld heb werd keurig ingepakt en de chauffeur heeft mijn bestelling zelfs tot in de schuur afgeleverd vanwege mijn slechte gezondheid. De kwaliteit van het product is 100% naar mijn wensen .

Tuinpoort met toebehoren

Marjet en Manuel

Super!

Tegels, voegmiddel en opsluitbanden

Buitenbart verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

Buitenbart heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 9.2/10
  • checkEerste review geschreven op 30 mei 2014

Buitenbart

Buitenbart is het adres voor jouw sierbestrating. Bezoek een van onze winkels in IJsselmuiden, Emmeloord of Heerenveen. Liever online shoppen? Dat kan ook! Bekijk snel onze site op www.buitenbart.nl Bij Buitenbart staat klantgerichtheid, advies, scherpe prijzen en kwaliteit voorop. Dit maken wij waar door onze jarenlange ervaring en hoge mate van verantwoordelijkheid. Hierdoor zorgen wij ervoor dat jouw nieuwe tuin niet duur hoeft te zijn.

Kleiland 4

8271RV IJsselmuiden

Gert

SterSterSterSterLege ster

Prima geregeld en goed op de hoogte gehouden!

Basaltsplit

Dresden actie steen 30x60 6 cm

Jonathan Teunissen

Keramische tegels, grint, afdekplaten

Rasmus

Top, goede feedback op vragen en mooi produkt.

Flagstone tuin tegels.

tuintegels Dresden

Willem Poot

Grind, tegels en een honingraatplaat

carin klieverik

top!, makkelijk te bestellen en snel geleverd, geen gesleep met zand en stenen.

stenen en zand voor de tuin

Vaughn