Blij dat dit aanbod bestaat! Is voor ons de meest correcte prijs die kan gevraagd worden.
Gilbert Goris
Was op zoek naar korting op tickets en ben zo bij dagtickets gekomen. Alles goed verlopen en een goede korting. Een echte aanrader.
Mynko van der Graaf
Super makkelijk last minute kaartjes geregeld, gewoon met de 2e dag gratis aktie erbij, top
Queenie wijker
Goed makkelijk en snel. Pracgtig park
Henk ter Wee
Geen helemaal geweldig zo geregeld super snel
Noël van de Laar
Goed bevallen! Bestelde kaarten zaten direct in mân mailbox tegen aanzienlijk gereduceerd tarief! Aanrader!
Patrick Moonen
Duidelijke omschrijving waarvoor een dagticket kan gebruikt worden (wie/wat/wanneer) met korting op de normale prijs
Rob van Eijk
Prima en snel geregeld
Victorine
Ik vond het top, dat het kopen van dagtickets mogelijk was: online, soepel, met korting, op betrouwbare wijze via mijn eigen bank. Super vond ik 't ook dat ik de dagtickets een aantal dagen geldig...Ik vond het top, dat het kopen van dagtickets mogelijk was: online, soepel, met korting, op betrouwbare wijze via mijn eigen bank. Super vond ik 't ook dat ik de dagtickets een aantal dagen geldig was en ik naar die naar mijn kids kon mailen, waardoor wij allen de tickets niet eens hoefde uit te printen, maar die op ons mobiel-schermpje geldig konden gebruiken bij Phantasialand in Duitsland.