Myriam Degrande

Ik was heel verrast over het gemak waarmee je dagtickets kunt bestellen. Direct na bestelling al een mail ontvangen, zodat ik de tickets direct kon afdrukken.

Simone Goebels

Alles prima. Vom Anfang bis zum Abschluss des Kaufes einfach nur perfekt. Weiter so.

P de Niet

Gezocht op korting voor tickets, kwam Dagtickets bovenaan de resultaten te staan. Binnen enkele minuten waren de tickets besteld. Handig bij de kassa, je weet al wat je uitgeeft voor je dagje uit... Gezocht op korting voor tickets, kwam Dagtickets bovenaan de resultaten te staan. Binnen enkele minuten waren de tickets besteld. Handig bij de kassa, je weet al wat je uitgeeft voor je dagje uit meg het gezin, en de prijs is ook lager. Het zou alleen handig zijn als je de tickets niet uit hoefde te printen, maar in een app op de telefoon kon laten zien.

Jc van Gils

De beoordeling van de tickets is een 10

Luc

Het was onze eerste bestelling via jullie. Het was een vlotte en veilige afhandeling met goedkopere tickets als resultaat.

Willy van Huet

Werkt uitstekend.Ook aan de kassa van de attractie voorrang op alle wachtenden .Erg prettig.

Charlotte

De bestelling van de Tikibad tickets erg snel (en goedkoper) kunnen afronden. Duidelijke informatie en snel ontvangst van de tickets. Erg fijn dat er niet van tevoren een datum gekozen hoeft te... De bestelling van de Tikibad tickets erg snel (en goedkoper) kunnen afronden. Duidelijke informatie en snel ontvangst van de tickets. Erg fijn dat er niet van tevoren een datum gekozen hoeft te worden. Ik zou Dagtickets zeker aanraden!

Steven Kouwenhoven

Snel en makkelijk!

Veerle

Wat goed dat deze site bestaat! Een dagje weg is hartstikke leuk maar er zit altijd een hoog prijskaartje aan. Hoe ontzettend fijn dat je tientallen euro’s kunt besparen met als je verder kijkt... Wat goed dat deze site bestaat! Een dagje weg is hartstikke leuk maar er zit altijd een hoog prijskaartje aan. Hoe ontzettend fijn dat je tientallen euro’s kunt besparen met als je verder kijkt dan je neus lang is en niet zomaar bij de officiële website bestelt

De Munter marcel

We hebben ons goed vermaakt, prachtig plodderbad