Voor het eerst gebruik gemaakt van dagtickets en ben erg blij dat ik hiervan gebruik heb gemaakt en met veel korting met de kinderen naar het tikibad geweest.
Jan Jacobs
Bestellen dagtickets voor Phantasialand ging super snel en makkelijk. Daarnaast hebben we met het inleveren van de geprinte dagticket op het park een 2e entreekaart gratis gekregen. Dus kunnen we...Bestellen dagtickets voor Phantasialand ging super snel en makkelijk. Daarnaast hebben we met het inleveren van de geprinte dagticket op het park een 2e entreekaart gratis gekregen. Dus kunnen we nog een keertje gaan!! Deze actie voor het krijgen van een 2e gratis entreekaart van Phantasialand is mogelijk tot 1juni.
Frans
Werkt super, gewoon een prettige korting voor hetzelfde kaartje! Oh en Phantasialand is erg aan te raden :)
Notting
Makkelijk in het gebruik en direct beschikken over je entreetickets.
Nathalie Hebbelinck
Heel gemakkelijk en vlotte service
Marcia Joustra
Duidelijk en snelle actieâs. Goed geregeld
Jan Lubben
Alles online op plaats van bestemming kunne regelen... Binnen 1 minuut mijn tickets via email ontvangen.. Echt een aanrader! Volgende x weer!
Roland Disse
Makkelijk, snel, eenvoudig en zeker voor herhaling vatbaar
Wilma Verhulst
Makkelijk te kopen. Ideaal als je wachtrijen wilt vermijden. Ik kijk er altijd naar voordat we gaan bezoeken.
john Schalken
Het was perfect en snel geregeld dank voor de service