Voor een scherpe prijs een dag met het gezin naar Duinrell geweest met onbeperkt toegang tot het Tikibad. De site is duidelijk en de kaartjes ontvang je direct per mail. Ik had ze geprint maar kon...Voor een scherpe prijs een dag met het gezin naar Duinrell geweest met onbeperkt toegang tot het Tikibad. De site is duidelijk en de kaartjes ontvang je direct per mail. Ik had ze geprint maar kon je ook laten scannen op je telefoon bij de ingang. Heerlijke dag gehad!
Stijn bouchier
Ben super te vreden van de actie van dagtickets,is echt een aanrader voor iedereen,we zijn met gans het gezin geweest en was een heel toffe en mooie dag!
Fijne en betrouwbare website. De tickets voor toverland waren binnen enkele minuten binnen.
Van Nijnatten Eversdijk
Heel fijn om via dagtickets met iDeal te kunnen betalen. Wij hebben geen creditcard dan is dit wel stuk makkelijker
Paul van Someren
Zocht op Internet naar tickets met korting en kwam als eerste hier op uit. Was ook de goedkoopste. Tickets binnen enkele minuten in de email ontvangen.
Ad Hendriks
Zeer tevreden
Anja van den bosch
Prima service, goede deal!
Jo van oekel
Het systeem om dagtickets te bestellen is heel duidelijk, werkt vlug en het geeft het voordeel om gemakkelijk het park binnen te komen. Zeer tevreden !
A ligtenberg
Prima geregeld snel de tickets ontvangen
Veerle
Zeer tevreden. Mooie korting. Snel en gemakkelijk!