Goedkoper, vlot en eenvoudig tickets kunnen bestellen voor Toverland.
michel van bokhoven
Super makkelijk
marjan Schepens
Makkelijk en mooi voordeel
Vicky Hermans
Via Dagtickets heb ik een extra korting gekregen op mijn tickets. Dat is weer mooi meegenomen. Het is ook heel makkelijk om mee te werken, alles wijst zichzelf uit. Was de eerste keer, maar zeker...Via Dagtickets heb ik een extra korting gekregen op mijn tickets. Dat is weer mooi meegenomen. Het is ook heel makkelijk om mee te werken, alles wijst zichzelf uit. Was de eerste keer, maar zeker niet de laatste keer! Heel tevreden van!
Kim Dam
Supersnelle service en ook voordeliger dan direct op de website. Er zijn een hoop kortingcodes online die niet werken. Via dagtickets kreeg ik dezelfde korting zonder dat je er iets extra's voor...Supersnelle service en ook voordeliger dan direct op de website. Er zijn een hoop kortingcodes online die niet werken. Via dagtickets kreeg ik dezelfde korting zonder dat je er iets extra's voor hoeft te doen
Van Gelderen Cynthia
Het was de eerste keer dat ik dagtickets kocht en met korting!!! super !!!!