Peter
Goed.
Goede prijs kwaliteit verhouding, snelle reactie op mail. Vlotte levering.
Alles keurig verpakt geleverd voor een goede prijs. Ik ben tevreden.
Een zeer goede ervaring..
Makkelijke website die alle informatie geeft. Levering snel en werd vooraf nog even gebeld dat hij met een minuut of 10 op locatie zou zijn. Alles netjes verpakt aangeleverd gekregen. Na levering nog een vraag over bevestiging gesteld (na werktijd). Direct in de ochtend contact via WhatsApp. Helemaal top.
Prima service, helder assortiment, korte levertijden.
Fijne mensen werd meteen geholpen
Nadat er 1 probleempje was met de levering, was dit door zeer professioneel te reageren binnen 1 dag opgelost!
Product heeft duidelijke omschrijving op de site, en snelle en goede service met levering.
Verder goede service
Keurig geholpen met advies, en snelle levering.
Prima, netjes alles geleverd
Perfect. Snel antwoord op gestelde vragen.
prima keus. heldere en goede omschrijving van producten en maten
Mooie website, makkelijk bestellen. Spullen netjes en zorgvuldig verpakt. Duidelijke communicatie. Leuke prijzen
Dakgootwinkel.nl verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Dakgootwinkel.nl heeft de volgende resultaten bereikt:
Goed.
Goede prijs kwaliteit verhouding, snelle reactie op mail. Vlotte levering.
Alles keurig verpakt geleverd voor een goede prijs. Ik ben tevreden.
Een zeer goede ervaring..
Prima service, helder assortiment, korte levertijden.
Fijne mensen werd meteen geholpen
Verder goede service
Keurig geholpen met advies, en snelle levering.
Prima, netjes alles geleverd
Perfect. Snel antwoord op gestelde vragen.
prima keus. heldere en goede omschrijving van producten en maten
Dakgootwinkel.nl heeft de volgende resultaten bereikt: