Prima duidelijke instructie voor het aanbrengen van de EPDM
Producten die elders niet kon vinden hebben ze hier
Wim
Ruud
Overzichtelijke site. Keurig geleverd en goed eenvoudig te bevestigen.
Paul Tienkamp
Snelle levering, goede kwaliteit en een lage prijs
A Schievink
Zoals boven aangegeven prima georganiseerd en goed materiaal
Le Charpentier
Twee maal gebeld met het bedrijf, uiterst behulpzaam en vriendelijk te woord gestaan.
Paul Groenen
Duidelijke omschrijving op de website en keurig op tijd geleverd. De levering was netjes verpakt. De prijs was concurrerend. Ik ben dik tevreden
R Z.
Goed , mooi ook dat de aanpassing in de bestelling zo goed doorgevoerd werd. Ik had een rekenfoutje gemaakt en in eerste instantie te veel materiaal besteld, toen ik daar achter kwam de bestelling...Goed , mooi ook dat de aanpassing in de bestelling zo goed doorgevoerd werd. Ik had een rekenfoutje gemaakt en in eerste instantie te veel materiaal besteld, toen ik daar achter kwam de bestelling aangepast en dat kon inclusief een credit na de voorruitbetaling. Beetje jammer dat er geen kwastje in het potje van de soldeerflux zat. Maar daar ben ik een Nederlander voor om over zulks te zeiken. Verder alles top.