8.4 /10

SterSterSterSterLege ster

checkbox85% beveelt DAS Rechtsbijstand aan!

Deskundigheid
Duidelijkheid
Persoonlijk

goed

Nathalie

Ik ben blij en zeer tevreden met de hulp van de medewerkers en Das in zijn totaliteit. Ik ben behandeld als mens en niet een nummer. Dat is heel fijn. Ga zo door!

anonymous

Erg vriendelijk, duidelijk en meelevend. Heel tevreden!

Ik ben zeer tevreden en blij dat de verzekering heb

Antwoord DAS Rechtsbijstand

Goedemiddag, wat fijn dat we je goed hebben kunnen helpen. We waarderen het enorm dat je dit laat blijken door ons een mooie hoge score te geven. Vriendelijke groeten, Irene Het Webcareteam van DAS

SterLege sterLege sterLege sterLege ster

Neiging om een andere verzekering te nemen wordt steeds groter.

Antwoord DAS Rechtsbijstand

Goedemiddag, het spijt me te horen dat je overweegt om een andere verzekering te nemen. We waarderen je mening en willen graag weten of er iets is waar we je mee kunnen helpen of waarmee we onze service kunnen verbeteren. Als je specifieke zorgen of vragen hebt, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen via 020-6517517. Met vriendelijke groet, Petra Het Webcareteam van DAS

Uitstekend.

Antwoord DAS Rechtsbijstand

Goedemiddag, dankjewel voor je mooie 5 sterren beoordeling! Ik ben blij om te zien dat je zo tevreden bent. Bedankt voor het delen van jouw positieve ervaring. Vriendelijke groeten, Petra Het Webcareteam van Das

SterLege sterLege sterLege sterLege ster

Er is na 6-7 maanden nog steeds niets opgelost. Dat duurt echt veel te lang en de gedane belofte wordt niet nagekomen.

Antwoord DAS Rechtsbijstand

Goedemorgen, hartelijk dank voor het delen van je feedback. Je geeft aan dat de zaak nog niet is opgelost. Om de oorzaak te bespreken, kan je in gesprek gaan met de behandelaar van je dossier. Wil je hierover een klacht indienen, dan kan dit via: Klachtenregeling van DAS | DAS Vriendelijke groeten, Joke Het Webcareteam van DAS

slecht, mensen met geen ervaring

Antwoord DAS Rechtsbijstand

Goedemorgen, vervelend dat onze dienstverlening niet aan je verwachtingen heeft voldaan. Toch bedankt voor het plaatsen van je review. Vriendelijke groeten, Joke Het Webcareteam van DAS

We zijn blij met DAS. We raden iedereen rechtsbijstand verzekerkng aan. 🫶🏽

Antwoord DAS Rechtsbijstand

Goedemiddag, wat geweldig om te horen dat je zo blij bent met DAS! Het is altijd fijn om te weten dat onze diensten gewaardeerd worden. Bedankt dat je ons aanbeveelt en jouw ervaring hier deelt, dat betekent veel voor ons. Vriendelijke groeten, Petra Het Webcareteam van DAS

Antwoord DAS Rechtsbijstand

Goedemiddag, wat mooi om te zien dat je zo tevreden bent en ons hebt beloond met 5 sterren. Superfijn dat je dit hier met ons hebt willen delen. Dankjewel daarvoor en ook voor de aanbeveling. Vriendelijke groeten, Petra Het Webcareteam van DAS

Conchita Pennings dokter

Antwoord DAS Rechtsbijstand

Goedemorgen Conchita, wat een mooie beoordeling! Goed om te lezen dat je naar wens geholpen bent. Bedankt dat je dit met ons deelt. Vriendelijke groeten, Joke Het Webcareteam van DAS

Zeer goed!

Antwoord DAS Rechtsbijstand

Goedemorgen, ik zie dat je ons vijf sterren geeft. Hartelijk dank daarvoor! Top dat je jouw positieve ervaring met ons deelt. Vriendelijke groeten, Joke Het Webcareteam van DAS

Geantwoord op

DAS Rechtsbijstand verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

DAS Rechtsbijstand heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 8.4/10
  • checkEerste review geschreven op 11 april 2014

DAS Rechtsbijstand

Bij DAS helpen we onze klanten om problemen te voorkomen of op te lossen. Met juridische bijstand of financiële oplossingen. Verzekerd of niet verzekerd. Voor consumenten én ondernemers. DAS Rechtsbijstand N.V. is er speciaal voor klanten met een rechtsbijstandverzekering.

De Entree 203-225

1101 HG Amsterdam

Deskundigheid
Duidelijkheid
Persoonlijk

goed

Nathalie

anonymous

Erg vriendelijk, duidelijk en meelevend. Heel tevreden!

Ik ben zeer tevreden en blij dat de verzekering heb

SterLege sterLege sterLege sterLege ster

Neiging om een andere verzekering te nemen wordt steeds groter.

Uitstekend.

slecht, mensen met geen ervaring