Matthew

Prettig/vriendelijk

Rian

Zeer snelle en prettige afhandeling, waar is het nog dat je telefonisch contact hebt ipv met een computer.

wimameul

Goede ervaringen zeer korte en duidelijke lijnen bedrijf doet waar het voor staat

Ruben kelder

Ik ben goed geadviseerd en vriendelijk geholpen bij elke stap in het proces

Financiering auto

Roy

SterLege sterLege sterLege sterLege ster

Eerst de compleet verkeerde auto gefinancierd, totaal ander kenteken en prijsklasse. Het aanvragen van de juiste auto moest opnieuw, goedgekeurd, waarna ze je doodleuk bellen dat dit een export auto betrof en je dus maar een andere uit moet zoeken. De boel totaal niet op orde. Prutsers.

Uiteindelijk niks

Antwoord De Autofinancier

Goedemorgen Roy, Dank je wel voor je review. We begrijpen dat dit vervelend voor je was, maar willen graag uitleggen dat we helaas geen invloed hadden op het feit dat het om een exportauto ging. Dit soort situaties kan helaas soms onverwacht voorkomen. We hebben aangegeven je te willen helpen bij het vinden van een andere auto, maar hebben begrepen dat je hier niet voor openstond. We wensen je veel succes met je zoektocht! Met vriendelijke groet, Stevan

Geantwoord op

Mazda MX 30

Cor Westdorp

Ongelooflijke snelle , correcte , goede en vriendelijke afwikkeling van mijn financieringsaanvraag voor mijn bedrijfsauto !

Bedrijfsauto

Cadré Lijstenmakerij en Art-gallery

SterSterSterSterLege ster

Erg positief, ondanks dat het even duurde, wel goed geholpen en geadviseerd.

BMW

Zeer positief, correct en zorgvuldig

Nieuwe auto

H.Poutsma

Marlon Wischnewski

Snelle en goede service. Hun weten wat ze doen.

Peugeot 5008

Wesley Markus

Uitstekende service, kundig advies en een klantenservice zonder lange wachttijden met ruime openingstijden. Helemaal 2024!

Auto

De Autofinancier verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

De Autofinancier heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 9.2/10
  • checkEerste review geschreven op 6 februari 2017

De Autofinancier

De Autofinancier is al meer dan 20 jaar succesvol actief in het financieren en verzekeren van (bedrijfs)auto's. Occasionvoorraad is het financial lease portaal van De Autofinancier.

Blokweg 1

Cor Westdorp

Bedrijfsauto

Cadré Lijstenmakerij en Art-gallery

SterSterSterSterLege ster

Erg positief, ondanks dat het even duurde, wel goed geholpen en geadviseerd.

BMW

Zeer positief, correct en zorgvuldig

Nieuwe auto

H.Poutsma

Marlon Wischnewski

Snelle en goede service. Hun weten wat ze doen.

Peugeot 5008

Wesley Markus