Batangisa

Mijn ervaring is dat dit bedrijf goed is maar het heeft lang ongeveer 7 dagen in beslag genomen inclusief weekend maar in algemeen het is goed bedrijf

Sterke en/of verbeterpunten?

ja, de controle van de gegevens waren te streng dan bij andere bedrijf

Good Company help me for everything good quick contacts

Perfect contact

Florence

Hele aardige kundige mensen.
Ik waardeer vriendelijkheid en dit is bij alle medewerkers in volle maten aanwezig. Chapeau

Sterke en/of verbeterpunten?

Ja! Zij informeren mij vakkundig zonder dat zij dwingend worden. Proberen een ander product erbij te verkopen doch ook dat niet dwingend. Ik vind dat super. Heb ik ook al tegen Tom gezegd! 9

Vincent Damman

Ik ben uitstekend geholpen en goeie advies gekregen.

Sterke en/of verbeterpunten?

service en de uitleg over de financiering

Driss Ouaali

Ik vond de ervaring met Autofinancier prima gegaan.

Sterke en/of verbeterpunten?

ze hebben alles snel geregeld en goede offerte.

Goede service, duidelijke afspraken die netjes nagekomen worden.

Zeer goede comminucatie

Duidelijk, snel en behulpzaam. Wat moeilijk leek werd makkelijk. Professionele assistentie gehad gedurende het proces.

Snel
Makkelijker en duidelijk geregeld

Arasman stoffeerders

Beste mensen,

Ik ben heel erg tevreden ovet dit bedrijf ze hebben mij heel goed geholpen en snel.
Ik zou het aan iedereen aanraden.

Ik dank iedereen die mij hebben...
Beste mensen,

Ik zou het aan iedereen aanraden.

Ik dank iedereen die mij hebben geholpen.

mvg. Ismail

A. P. J. Poli

Alles goed geregeld. Vriendelijk en netjes te woord gestaan door de verschillende werknemers.

Sterke en/of verbeterpunten?

Ze maken ook gebruik van een Whatsapp communicatie. Waardoor het makkelijk is om dingen snel en eenvoudig door te geven.

Ismael/Eurolink Express

Ervaren medewerkers. Zeer klantvriendelijk en helpen je tot je tevreden bent. Heb je met spoed een financiering nodig dan regelt Deautofinancierer dat perfect.

Sterke en/of verbeterpunten?

Sterke jongens die hun afspraken nakomen en alles voor je doen om je tevreden te stellen.